Webinaarikalenteriin

Tietosuoja GDPRn voimaanastumisen jälkeen

27.09.2018 10:00 - 11:00

Tietosuoja-asetus astui voimaan 25.5.2018 ja sen myötä tietosuojan nousi ajankohtaiseksi kaikissa suomalaisissa organisaatioissa. Asetuksessa on paljon väljyyttä ja moni asia hakee vielä tulkintaansa lain voimaanastumisen jälkeenkin. Tervetuloa kysymään, keskustelemaan ja saamaan vastauksia sinun omiin ja muiden esittämiin käytännön elämän tietosuojakysymyksiin.

Webinaari on tarkoitettu kaikille tietosuojasta kiinnostuneille. Mikäli sinulla on kysymyksiä joihin haluat vastauksia niin toimita ne mielellään etukäteen webinaarin pitäjälle sähköpostitse: heikki.tolvanen@privacyant.com. 

Isomman kuvan tietosuojasta hahmotat Oppian tietosuoja kursseilla. Katso tulevat kurssit ja menneet ja tulevat tietosuojawebinaarit tästä.

Puhuja: 

Heikki Tolvanen, Chief Legal Engineer, PrivacyAnt Oy

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Tietosuoja GDPRn voimaanastumisen jälkeen
27.09.2018 10:00 - 11:00

Lisätietoja
heikki.tolvanen@privacyant.com
358456310585