Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Viritä kokonaisarkkitehtuurisi kisakuntoon kypsyystasomallilla!

10.10.2018 09:00 - 10:00

Kypsyystasomallit ovat monille tuttuja prosessien kehittämisen välineitä. Tunnetuin kypsyystasomalli on Capability Maturity Model Integration (CMMI).

Tiesitko, että kypsyystasomalleja voi käyttää myös kokonaisarkkitehtuuritoiminnan kehittämiseen ja tähän on vieläpä valmiita malleja olemassa?

Kypsyystasomalli jakaa toiminnan kehittämisen tasoihin, joilla edetään ylöspäin. Toiminnan kehittyessä siitä tulee kypsempää – esimerkiksi järjestelmällisempää ja toistettavampaa.

Tämän webinaarin jälkeen ymmärrät,

- mitä kypsyystasomallit ovat ja mitä ne mittaavat
- miten kypsyystasomalleja voi hyödyntää kokonaisarkkitehtuuritoiminnan kehittämisessä
- miten mittaat oman organisaatiosi kokonaisarkkitehtuurin kypsyyden

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Kokonaisarkkitehtuurin kehittäminen kypsyystasomallien avulla. Puhuja: Eetu Niemi, FT, Senior Consultant (Coala)

Eetu on tehnyt arkkitehtuurin parissa töitä yli 10 vuotta, niin konsultoinnin kuin tutkimuksenkin piirissä. Hän kuvaa päivittäin kokonais- ja ratkaisuarkkitehtuureita eri toimialoilla sekä tuntee arkkitehtuurin kuvausvälineet. Arkkitehtuurin hyödyntäminen ja hyödyt ovat hänelle tuttuja niin käytännön kuin myös teorian kautta - Eetun väitöstutkimus käsittelee kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntymistä. Eetu toimii arkkitehtuurikonsulttina Coalassa.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan täältä.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Viritä kokonaisarkkitehtuurisi kisakuntoon kypsyystasomallilla!
10.10.2018 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154