Webinaarikalenteriin

Kuunteleminen ja läsnäolo - työelämän supertaidot

24.04.2020 09:00 - 09:45

Kuunteleminen ja läsnäolo - työelämän supertaidot

  • Miten kuunnella muutakin kuin sanoja?
  • Miten pysähdyt aitoon ja innostavaan läsnäoloon?
  • Miten havaita tulkintojemme harhoja sekä oman ajattelumme vinoumia?

Me kaikki tiedämme, että kommunikointimme on paljon muutakin kuin sanoja. Itse asiassa kohdatessamme toisemme sanojen osuus viestin vaikuttavuudesta on alle 10 %. Kuuntelemme täysin tiedostamatta äänenpainoja, -sävyjä ja puheen rytmiä sekä kehon kieltä. Ja joka hetki teemme niistä tulkintoja. Osa tulkinnoista ei kuitenkaan ole totta sillä niihin vaikuttavat oman havainnointimme harhat sekä tulkintamme vinoumat. Miten voisimme tulla näistä tietoisemmiksi ja ymmärryksen lisääntymisen kautta kyetä parempaan yhteistyöhön?

Aito läsnäolo tilanteessa on kokonaisvaltaisen kuuntelun edellytys. Miten sinä maltat pysähtyä ja rauhoittua läsnäolon tilaan toisen ihmisen kohdatessasi, vaikka sormet melkein vielä liikkuvat tietokoneen näppäimistöllä ja takaraivossa jyskyttää kiire sekä lista tekemättömistä töistä?

Tervetuloa pysähtymään näiden teemojen äärelle maksuttomassa aamukahviwebinaarissa. Webinaari on osa Työelämän menestystekijät- webinaarisarjaa, jota pitävät Anniina Hukari (Taito Training Oy) sekä Jaana Hautala (Oivaltamaan Oy).
Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Webinaariin liittyminen
9.00-9.45 Aiheen käsittely ja yhteenveto


Kouluttajat
Anniina Hukari

on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.
Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri ja business coach master, joka on opiskellut myös mm aikuispedagogiikkaa, NLP:tä sekä aivotutkimusta.
Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.
Taito Training Oy


Jaana Hautala
on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmentaja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.
Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.
Oivaltamaan Oy

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Kuunteleminen ja läsnäolo - työelämän supertaidot
24.04.2020 09:00 - 09:45

Lisätietoja
anniina@taitotraining.fi
0505700856