Webinaarikalenteriin

Kuinka teen toimivan kyvykkyyskartan?

03.03.2020 09:00 - 10:00

Kyvykkyyksien kuvaaminen ei ole enää mikään uusi asia, mutta aiheuttaa yhä hämmennystä. Kyvykkyydet sekoittuvat helposti prosesseihin, palveluihin tai jopa tietojärjestelmien toimintoihin. Onko ”digitalisaatio” oma kyvykkyys vai yksi tapa toimittaa palveluita asiakkaille? Entä pitäisikö henkilöstön osaamisasioita nostaa esille kyvykkyyksinä? Vastaus molempiin on, että tuskinpa. Kyvykkyys on parhaimmillaan konkreettinen tapa tunnistaa kehittämistarpeita. ”Jotta voisimme tuottaa tätä uutta palvelua, meillä on oltava nämä resurssit, tietojärjestelmät jne.” Kyvykkyys kannattaa nimetä siten, että se kuulostaa tutulta liiketoiminnan korvaan. Nämä ja parhaat muut vinkit saat tässä webinaarissa.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Kuinka teen toimivan kyvykkyyskartan? Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ.

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON SULJETTU
Kuinka teen toimivan kyvykkyyskartan?
03.03.2020 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154