Webinaarikalenteriin

Kuinka mokaat IT-projektisi?!

13.03.2019 09:00 - 10:00

Niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin tutkimuksissa vuodesta toiseen kerrotaan, kuinka monet projektit menevät pieleen. Jospa kerrankin otettaisiin käyttöön anti-pattern ja katsotaan, miten varmasti projektin saa poskelleen… Siitä ei voi muuta kuin parantaa.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Kuinka mokaat IT-projektisi?! Puhuja: Tarja Raussi, Senior Consultant (Coala)

Tarja Raussilla on pitkä kokemus systeemityöstä, projekteista ja kokonaisarkkitehtuurista. Hän on uransa aikana tehnyt ja nähnyt lukuisia hankkeita ja projekteja, joissa on ollut haasteita. Hän on myös avustanut ongelmien ratkomisessa projekteissa, joissa on mennyt paljon pieleen. Mutta hän on ollut myös mukana tekemässä hankkeita ja projekteja, joissa on onnistuttu hienosti, pysytty aikataulussa ja budjetissa, sekä hyödynnetty olemassa olleita kokonaisarkkitehtuurikuvauksia. Niinpä hänellä on kokemusta ja taustaa kertoa, mitä kannattaa tehdä ja mitä ei kannata tehdä.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan täältä.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Kuinka mokaat IT-projektisi?!
13.03.2019 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154