Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Kokonaisarkkitehtuurin hyödyt

11.10.2017 09:00 - 10:00

Kokonaisarkkitehtuurityö on arkipäivää ainakin suuremmissa organisaatioissa. Mutta tuottaako kokonaisarkkitehtuurityö organisaatiossasi oikeasti hyötyjä ja miten hyötyjen saamista voisi edesauttaa?

Tässä webinaarissa tutustutaan uuteen tutkimustietoon aiheesta ja annetaan sen perusteella käytännön vinkkejä kokonaisarkkitehtuurityöhön.
- Väitöstutkimus kokonaisarkkitehtuurin hyödyistä
- Kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntyprosessi
- Kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntyyn liittyvät tekijät
- Kokonaisarkkitehtuurin sidosryhmät
- Kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen mittaaminen
- Käytännön vinkkejä kokonaisarkkitehtuurin johtamiseen

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Kokonaisarkkitehtuurin hyödyt. Puhuja: Eetu Niemi, FT, Senior Consultant (Coala)

Puhuja:

Eetu on tehnyt arkkitehtuurin parissa töitä noin 10 vuotta, niin konsultoinnin kuin tutkimuksenkin piirissä. Hän tekee päivittäin kokonais- ja ratkaisuarkkitehtuurisuunnittelua ja mallintamista eri toimialoilla. Arkkitehtuurin hyödyntäminen ja hyödyt ovat hänelle tuttuja sekä käytännön että teorian kautta - Eetun tuore väitöstutkimus käsittelee kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntymistä. Eetu toimii arkkitehtuurikonsulttina Coalassa.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Kokonaisarkkitehtuurin hyödyt
11.10.2017 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154