Webinaarikalenteriin

Webinaari: Ketterä laadunhallinta

29.01.2019 09:00 - 10:00

Tökkiikö laadunhallinta? Kestävätkö kehitysprojektit tästä ikuisuuteen? Tuntuuko siltä, että dokumentointi vie kaiken ajan, eikä varsinaista kehittämistä ehdi juuri tehdä?

Nämä ovat tyypillisiä huolia toiminnan kehittämisessä, mutta niihinkin on olemassa lääkkeitä. Laadunhallintaa voi kaikesta systemaattisuudesta ja dokumentoinnista huolimatta tehdä myös ketterästi.

Webinaarissa käymme läpi erilaisten esimerkkien kautta sitä, miten laadunhallintaa voidaan keventää ja toiminnan kehittämistä nopeuttaa, tuloksia unohtamatta.  Laadunhallinta on pohjimmiltaan toki edelleen pitkäjänteisyyttä ja systematiikkaa vaativaa työtä, mutta se ei kuitenkaan tarkoita, että asioita tarvitsee tehdä hitaasti ja hankalasti.

Tässä webinaarissa:

Saat uutta näkökulmaa ja ajatuksia

  • laadunhallinnan tuloksellisuuden parantamisesta
  • turhan dokumentaation välttämisestä
  • kehitysprojektien onnistumisen vauhdittamisesta

Webinaarin pitäjänä toimii

Arterin konsulttitiimin esimies Markus Meurman. Markus on laadunhallinnan yleismies. Hänellä on taustallaan niin toiminta- ja johtamisjärjestelmien rakentamista, prosessiarkkitehtuuria ja prosessien kuvaamista kuin eri ISO-standardien soveltamista käytäntöönkin. Markus nauttii erityisesti asioiden yksinkertaistamisesta ja selkeyttämisestä.

Katso webinaarin tallenne täällä!

Tutustu myös Markuksen blogiteksteihin Arterin blogissa.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Webinaari: Ketterä laadunhallinta
29.01.2019 09:00 - 10:00

Lisätietoja
noora.lehtinen@arter.fi
358504126222