Webinaarikalenteriin

Kehon ja mielen työkalut cochingiin

06.05.2022 09:00 - 09:45

Kehon ja mielen työkalut coachingissa - webinaari

Webinaarissa oivallutetaan, miten kehon ja mielen työskentelyllä voidaan kehittää vuorovaikutuksen ja kohtaamisen taitoja sekä miten coachingissa voi päästä syvemmälle kehon ja mielen monipuolisten työkalujen avulla.

Haluatko
-lisätä coachaukseen ja valmentavaan esihenkilötyöhön vaikuttavuutta ja syvyyttä?
-monipuolisia työkaluja, menetelmiä ja harjoituksia erilaisten asiakkaiden sekä tiimien kanssa käytettäväksi?
-taitoa ja uskallusta mennä sanojen ja tekemisen taakse, kohti identiteettiä, merkitystä ja energiaa?


Webinaarin loppuun kuulet 22.9.2022 alkavat 3 päivän kestoinen Kehon ja mielen työkalut syväcoachingissa koulutuksesta.

Tervetuloa mukaan!
Jaana ja Anniina

Oivaltamaan Oy:n Jaana Hautala on kokenut NLP – ja hyvinvointikouluttaja. Hänelle on kouluttajana takanaan jo 30 pitkää NLP koulutusta (16 päivän NLP Practitioner tai NLP Master Practitioner koulutusta) Jaana on valmistunut Kalifornian NLPU:sta NLP Master Traineriksi 2019 ja verkostuu sekä syventää NLP osaamistaan kansainvälisesti. Jaana toimii myös ratkaisukeskeisen valmennuksen ja Life Coach`n kouluttajana sekä puhujana. Jaana on kirjoittanut Otavan julkaisemana tietokirjat Mielen voimasta 2017 sekä marraskuussa 2019 Vapaudu Uskomusten kahleista.

OIVALTAMAAN OY

Taito Training Oy:n Anniina Hukari on oppimisen ja kasvun valmentaja sekä business coach, jonka intohimona on paremman työelämän rakentaminen. Anniina kouluttaa coaching-, valmennus- ja fasilitointitaitoja. Anniinalla on yli 20 vuoden kokemus tuloksellisesta osaamisen kehittämisestä, kasvun tukemisesta sekä vaikuttavista muutos- ja kehittämisprojekteista. Koulutukseltaan Anniina on diplomi-insinööri, business coach master ja NLP Trainer & Consultant (NLPU). Anniinalla on myös pedagoginen opettajanpätevyys

TAITO TRAINING OY

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON SULJETTU
Kehon ja mielen työkalut cochingiin
06.05.2022 09:00 - 09:45

Lisätietoja
anniina@taitotraining.fi
0505700856