Webinaarikalenteriin

Selkeyttä kehittämistoimintojen työnjakoon!

05.09.2018 09:00 - 10:00

Kehittämistoiminnot muodostavat melkoisen viidakon. Yksi kehittää uusia tietojärjestelmiä ja toinen suunnittelee nykyisten operointia ja ylläpitoa. Kolmas kuvaa prosesseja laatukäsikirjaan ja neljäs kutsuu vastaavia tekemisiään toiminta-arkkitehtuuriksi. Viidennen mielestä Business Model Canvas on kaikkein kätevin. Tätä voisi jatkaa loputtomiin. Sekaannus ei liity pelkästään tuotoksiin, vaan välineet ja menetelmät tuovat vielä lisää kulmakerrointa.

Miten kokonaisuuden voi ymmärtää ja hallita? Kullakin kehittämisen toiminnolla on oma tarkoituksensa ja omat vahvuutensa. Tässä webinaarissa kuulet ymmärrettävällä tavalla, mistä näissä eri toiminnoissa on kyse sekä vinkkejä siihen, miten niiden yhteiselo kannattaa järjestää. Puhumme Coalassa niin usein kehittämistoimintojen kokonaisuudesta, että puhekielessä se on saanut lempinimen ”Coalan kukkanen”. Tule tutustumaan tähän kukkaseen!

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Selkeyttä kehittämistoimintojen työnjakoon! Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Selkeyttä kehittämistoimintojen työnjakoon!
05.09.2018 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154