Webinaarikalenteriin

Käytännölliset työtavat projektien arkkitehtuurityöhön

28.01.2020 09:00 - 10:00

On tehotonta, jos kukin projekti arkkitehtuuria aloittaessaan käyttää aikaa tuotosten ja työtapojen pohdiskeluun. Nopeaan alkuunpääsyyn on yksinkertainen keino: dokumenttipohja, joka ohjaa arkkitehtuurin tekemistä.
Kalvopohja on kätevä, sillä sitä voi käyttää myös arkkitehtuurin esittelemiseen. Vaikka käytössä olisi mallinnusväline, ei kaikkea saa mitenkään kuvattua pelkkinä kuvina. Ainakaan sillä tavalla, että lukija sen ymmärtäisi.

Hyvä mallipohja nopeuttaa työtä, standardoi sisältöä ja parantaa tuotosten laatua. Myös katselmoinnit helpottuvat, kun arkkitehtuurituotokset muuttuvat yhdenmukaisiksi. Tässä webinaarissa esittelemme yhden käytännössä koetellun mallipohjan ja kerromme kokemuksia sen soveltamisesta.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Käytännölliset työtavat projektien arkkitehtuurityöhön Puhuja: Jouni Lähteenmäki, Senior Consultant (Coala)

Jouni on tehnyt arkkitehtuurin parissa töitä yli 20 vuotta ja liiketoimintalähtöinen kokonaisarkkitehtuurityö on pitkään ollut hänelle erityinen kiinnostuksen kohde.  Ison organisaation kokonaisarkkitehdin roolissa hän on ollut myös tukemassa strategian toimeenpanoa ja nähnyt siihen liittyvät haasteet.


HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Muista rekisteröityä ensin Oppia.fin käyttäjäksi.

Coala on yksi Oppia.fi kouluttajakumppaneista. Tutustu Coalan koulutustarjontaan TÄÄLTÄ.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Käytännölliset työtavat projektien arkkitehtuurityöhön
28.01.2020 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154