Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Kasvun johtaminen – varmista oma osuutesi markkinan kasvusta

22.03.2018 09:00 - 09:45

Markkina kasvaa ja muutosvoimat jyräävät – onhan myyntisi valmis!

Onko koskaan ollut näin mielenkiintoista työskennellä myynnin ja myynnin johtamisen parissa… Uusia tapoja myydä ja tehdä businestä syntyy jatkuvasti ja asiakkaiden odotukset pakottavat kehittämään toimintatapoja, joten nyt ei todellakaan pääse kalkkiutumaan.

Myyntistrategian kysymykset mitä, kenelle, miten, missä ja kenen toimesta myydään, ovat elintärkeitä jokaisen yrityksen menestymisen kannalta. Mutta onko nykyinen myyntistrategiasi sellainen, joka tuo kasvun tämänhetkisessä markkina- ja kilpailutilanteessa? Entä kuinka myyntistrategiasi toteutuu käytännössä, eikä vain paperilla? Ja ihan tosissaan kannattaisi kysyä myös, onko oma asiantuntija- ja myyntiorganisaatio sellaisessa iskussa, että se pystyy ottamaan kasvusta itselleen kuuluvan osan – ja mielellään vielä vähän kilpailijoiltakin.

Tämä maksuton webinaari on jokaiselle myynnin johtajalle ja myyntitiimin vetäjälle, jonka vastuulla on yrityksen kasvun aikaansaaminen ja myynti- ja asiantuntijaorganisaation suorituskyvyn tehostaminen. Tervetuloa mukaan!

Aikataulu
08:45 - 09:00 Liittyminen webinaariin
09:00 - 9:35 Avaimia kasvun johtamiseen. Mitä tämän vuosituhannen myyntistrategialta vaaditaan, ja kuinka se toteutuu käytännössä? Asiantuntijana Petri Maliranta, Sales Performance Consulting Team Lead, Senior Consultant, Mercuri International Oy

Puhuja

Petri Maliranta haluaa haastaa jokaisen myynnin johtajan ja myyntitiimien vetäjän hakemaan oman osuutensa markkinan kasvusta! Maliranta on B2B-myyntitoimintojen sparraaja, kehittäjä, valmentaja ja konsultti Mercuri International Oy:ssä. Petri Malirannan erityisosaamista ovat mm. myyntiorganisaation toiminnan auditointi ja tuottavuuden kehittäminen, myynnin ja myynnin johtamisen prosessien ja mittaristojen määrittely sekä kasvun tuovan myyntistrategian konkretisointi ja johtaminen käytäntöön. Näitä asioita Maliranta on edistänyt kymmenissä ja kymmenissä erilaisissa asiakascaseissaan, ja tässä webinaarissa hän haluaa jakaa sinulle tämän eletyn, nähdyn ja koetun kokemuksensa kasvun johtamisesta. ”Kaikki asiat saadaan ratkaistua – se on tapani katsoa asioita, maailmaa ja yhteistyötä ihmisten kanssa."

Tutustu myös Petrin kirjoitukseen Oppia Blogissa: Kasvuyritys, varmista kasvu ja kannattavuus!
 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Kasvun johtaminen – varmista oma osuutesi markkinan kasvusta
22.03.2018 09:00 - 09:45

Lisätietoja
leena.kahkonen@mercuri.fi
0405535067