Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Kahdeksan askelta ihmislähtöiseen projektijohtamiseen

25.04.2019 13:00 - 14:00

Miten saisin tiimini jäsenet innostumaan? Miten tästä olisi pitänyt heille kertoa? Miten selvitän näiden kahden erimielisyydet?

Yleensä projektijohtamisessa ja erityisesti sitä käsittelevissä valmennuksissa keskitytään hyvään suunnitteluun, ohjausmenetelmiin ja asioiden johtamiseen. Nämä ovat projektijohtamisen kannalta merkittäviä asioita, mutta usein ihmisten kanssa keskustellessa huolenaiheet liukuvat niin sanottujen pehmeiden arvojen puolelle. Miten motivoidaan, kommunikoidaan ja ratkaistaan ristiriitoja? Niihin eivät projektijohtamisen standardit juuri ota kantaa.

Tämä webinaari on suunnattu kaikille pienempiä ja isompia projekteja vetäville ja ihmisläheisestä johtamistyylistä kiinnostuneille. Tarkastelemme projektijohtamista kahdeksan askelen kautta. Tule selvittämään, mistä Belbinin tiimiroolista tunnistat itsesi ja miten hevoset liittyvät projektijohtamiseen! 

Webinaari toimii hyvänä pohjustuksena Johda projektitiimisi parempiin tuloksiin -valmennukselle, jonka seuraavaan toteutukseen mahtuu vielä muutama mukaan! Tutustu myös blogikirjoitukseeni aiheesta. 

Aikataulu
12.50 Kirjautuminen webinaariin
13.00 – 13.50 Esitys
13.50 – 14.00 Yleisökysymyksiä

Puhuja

Aaro Ollikaisella on liki 20 vuoden kokemus yrityskohtaisista valmennuksista sekä liikkeenjohdon konsultoinnista viiden eri yrityksen riveissä. Hänellä on sekä Scrum Master, IPMA C- että PMP-sertifioinnit ja lisäksi hän on sertifioitu business coach. Ennen konsulttiuraansa hän on toiminut mm. tutkijana ja koulutusalan kansainvälisissä yhteistyöprojekteissa sekä Helsingissä että Brysselissä. Aaro on julkaissut myös bisnesromaanin, fiktiomuotoisen oppikirjan projektijohtamisesta “Avain – muutosprojektista menestys”

 

-----

Kuuntele pidetty webinaari jälkitallenteena!

Ohjeet tallenteen katsomiseen:

1. (Jos et ole aiemmin vielä rekisteröitynyt Oppian käyttäjäksi) luo käyttäjätunnus OPPIA.FI – Oppimisen verkkokauppaan WWW.OPPIA.FI
2. Kirjaudu sisään Oppiaan
3. Rullaa webinaarisivun alalaitaan ja klikkaa kohdasta ”Katso tallenne”
4. Ohjaudut BrightTalk-palveluun, jota Oppia käyttää tallenteen julkaisuun
5. Luo käyttäjätunnus BrighTalkiin sivun oikean laidan lomakkeen avulla
6. Tämän jälkeen pääset käynnistämään webinaaritallenteen

Kysy tarvittaessa lisäohjeita Oppia Chatista.

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Kahdeksan askelta ihmislähtöiseen projektijohtamiseen
25.04.2019 13:00 - 14:00

Lisätietoja
aaro.ollikainen@wakaru.fi
0407751134