Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Viritä kokonaisarkkitehtuurisi kisakuntoon kypsyystasomallilla

22.05.2018 09:00 - 10:00

Kypsyystasomallit ovat monille tuttuja organisaatioiden tuotekehitysprosessien kehittämisen välineitä. Tunnetuin kypsyystasomalli on Capability Maturity Model Integration (CMMI).

Tiesitko, että kypsyystasomalleja voi käyttää myös kokonaisarkkitehtuuritoiminnan kehittämiseen? Kypsyystasomalli jakaa toiminnan kehittämisen tasoihin, joilla edetään ylöspäin. Toiminnan kehittyessä siitä tulee kypsempää – esimerkiksi järjestelmällisempää ja toistettavampaa.

Tämän webinaarin jälkeen ymmärrät,

· mitä kypsyystasomallit ovat ja mitä ne mittaavat

· miten kypsyystasomalleja voi hyödyntää kokonaisarkkitehtuuritoiminnan kehittämisessä

· miten mittaat oman organisaatiosi kokonaisarkkitehtuurin kypsyyden


Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Kokonaisarkkitehtuurin kehittäminen kypsyystasomallien avulla. Puhuja: Eetu Niemi, FT, Senior Consultant (Coala)


Eetu on tehnyt arkkitehtuurin parissa töitä noin 10 vuotta, niin konsultoinnin kuin tutkimuksenkin piirissä. Hän tekee päivittäin kokonais- ja ratkaisuarkkitehtuurisuunnittelua ja mallintamista eri toimialoilla. Arkkitehtuurin hyödyntäminen ja hyödyt ovat hänelle tuttuja niin käytännön kuin myös teorian kautta - Eetun väitöstutkimus käsittelee kokonaisarkkitehtuurin hyötyjen syntymistä. Eetu toimii arkkitehtuurikonsulttina Coalassa.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Viritä kokonaisarkkitehtuurisi kisakuntoon kypsyystasomallilla
22.05.2018 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154