Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Dynaaminen johtamisjärjestelmä julkiselle hallinnolle (DEMO)

13.03.2019 13:00 - 13:45

Kevään 2019 virkamies verkostoituu, aistii uusia ilmiöitä ja kokeilee asioita ketterästi. Samalla korostuu selkeän tilannekuvan sekä selkeiden ylätason tavoitteiden merkitys. Erilaisten ohjeiden ja arkkitehtuurien lisäksi tarvitaan siis mittarit jotka kertovat miten yksittäisen organisaation tulosvelvoitteet toteutuvat. QPR johtamisjärjestelmä vastaa tähän tarpeeseen ottamalla huomioon sekä johdon, toiminnan että kehityksen tarpeet yhdellä SaaS-ratkaisulla. 

Webinaariin ovat tervetulleita kaikki johtamisjärjestelmistä kiinnostuneet. Webinaarin kohderyhmää ovat erityisesti julkisen hallinnon johtohenkilöt sekä laadusta, toiminnan kehityksestä ja operatiivisesta toiminnasta vastaavat henkilöt. Osallistujat oppivat johtamisjärjestelmistä sekä teorian että käytännön esimerkkien kautta.

Live-lähetyksessä pääset esittämään puhujille kysymyksiä chatin kautta. Tarjolle tulee myös jälkitallenne.
Webinaari toimii hyvänä pohjustuksena Oppian kouluttajakumppani 
QPR Softwaren luokkakoulutuksille.

Aikataulu

12:45 - 13:00 Kirjautuminen webinaariin
13:00 - 13:40 Webinaari
13:40 - 13:45 Kysymyksiä puhujille

Puhujat

 

 

 

 

 

 

Asiantuntija Mika Haikonen toimii lead konsulttina QPR Software Oy:ssä. Hän on muutos-, prosessi- ja projektijohtamisen ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä ICT-, prosessi- ja myyntiprojektitoiminnasta sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Mika on kokenut asiakas- ja sidosryhmäviestijä, ja intohimoinen ratkaisija niin työelämässä kuin vapaa-ajallakin. Mika on myös kirjoittanut kevään 2019 aikana useita blogeja johtamisjärjestelmiin liittyen.

Timo Maisila vastaa QPR Softwaren myynnistä julkiselle sektorille. Timolla on 15 vuoden kokemus palvelu- ja teknologiaratkaisujen kehittämisestä yksityisellä ja julkisella sektorilla niin Suomessa kuin ulkomailla. Viimeisen kolmen vuoden aikana Timon asiakkaina ovat olleet mm. Valtiovarainministeriö, Väestörekisterikeskus, Vero sekä Helsingin Kaupunki. 

------

Kuuntele pidetty webinaari jälkitallenteena!

Ohjeet tallenteen katsomiseen:

1. (Jos et ole aiemmin vielä rekisteröitynyt Oppian käyttäjäksi) luo käyttäjätunnus OPPIA.FI – Oppimisen verkkokauppaan WWW.OPPIA.FI
2. Kirjaudu sisään Oppiaan
3. Rullaa webinaarisivun alalaitaan ja klikkaa kohdasta ”Katso tallenne”
4. Ohjaudut BrightTalk-palveluun, jota Oppia käyttää tallenteen julkaisuun
5. Luo käyttäjätunnus BrighTalkiin sivun oikean laidan lomakkeen avulla
6. Tämän jälkeen pääset käynnistämään webinaaritallenteen

Kysy tarvittaessa lisäohjeita Oppia Chatista.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Dynaaminen johtamisjärjestelmä julkiselle hallinnolle (DEMO)
13.03.2019 13:00 - 13:45

Lisätietoja
Timo.Maisila@qpr.com
0407760968