Webinaarikalenteriin

itSMF webinaari syyskuu 2020

24.09.2020 09:00 - 11:00

itSMF on palvelunhallintaan keskittynyt yhdistys, joka on toiminut jo yli 15 vuotta edistäen palvelunhallinnan parhaiden käytäntöjen edistymistä Suomessa. itSMF järjestää jäsenilleen paljon toimintaa mm. webinaarien, vuosikonferenssien ja valikoitujen aihealueiden erikoistyöryhmien, Special Interest group, SIG -muodossa. itSMF:n toiminnasta voit lukea ja mukaan liittyä osoitteesta www.itsmf.fi.

 

Sisäisten palvelujen hallinta ja kehittäminen Patriassa

 

Patrialla on käynnissä hanke, jonka tavoitteena on konsernipalveluiden palvelutuotannon tehostaminen sekä palveluiden parempi saatavuus Patrian työntekijöille. Webinaarissa Janne Mäenpää kertoo hankkeesta, sen nykytilasta, tavoitteista ja tuloksista. Vaikka hanke on IT-vetoinen, siihen kuuluu kaikkien konsernipalvelujen kehittäminen.

Justin on ollut Patrian tukena hankkeen palvelulähtöisen johtamisen kehittämisessä, jossa suunnittelun tukena on ollut Justinin muotoilevan palvelunhallinnan konsepti.

 

Puhujat: Janne Mäenpää, Patria

Oyj, https://www.linkedin.com/in/maenpaajanne/ ja Aki Lähteenmäki/Justin Group Oy, https://www.linkedin.com/in/akilahteenmaki/

24.9. live-lähetykseen osallistuville tarjotaan webinaarin jälkeen mahdollisuus lunastaa itselleen Muotoilevan Palvelunhallinnan Käsikirjan sähköinen kopio veloituksetta (norm. 33,00€ per lataus)

Webinaarin tallenne on tulossa katsottavaksi jälkikäteen.

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
itSMF webinaari syyskuu 2020
24.09.2020 09:00 - 11:00

Lisätietoja
anne.ireland@itsmf.fi
3580405644450