Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Tarkoituksenmukainen itseorganisoituvuus - ei anarkiaa, ei näkymättömiä sähköaitoja

04.09.2018 09:30 - 10:00

Itseorganisoituminen ja valtuuttaminen ovat varmasti keskeisimpiä ketterään kehittämiseen liittyviä termejä, ja täysin aiheesta. Organisaation ketteryys syntyy tietysti osaltaan asianmukaisista kehitysmenetelmistä, mutta jos haluamme olla oikeasti ketteriä ja reagoida muutoksiin nopeasti ja tehokkaasti vastuuta on jaettava niille tahoille, joilla on aiheesta paras mahdollinen ymmärrys. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esimiesasemassa olevien henkilöiden ei ole tarkoituksenmukaista päättää asioista itse vaan paras tietämys löytyy vaikkapa projektitiimin jäseniltä.

Itseorganisoituvuuteen ja autonomiaan liittyy myös monia myyttejä, uskomuksia ja luonnollisesti huolenaiheita. Tarkoituksenmukainen itseorganisoituvuus ei ole kaaosta ja anarkiaa jossa organisaatio menettää kaiken kontrollin jäseniensä toimintaan, vaan hallittua ja selkeää päätöksentekoa sovituissa rajoissa organisaation eri tasoilla.

Tässä maksuttomassa webinaarissa käsittelemme itseorganisoituvuutta ja sen mahdollistamista organisaatiossa tehokkaasti, tarkoituksenmukaisesti ja turvallisesti.

Itseorganisoituvuus, delegointi ja valtuutus ovat yksi Management 3.0 koulutusten moduuleista. Tässä koulutuksessa luonnollisesti syvennytään tähän aiheeseen syvällisemmin, ja koulutus kokonaisuudessaan antaa erinomaisen pohjan modernin tuotekehitysorganisaation toiminnan johtamiseen ja kehittämiseen.

Aikataulu

9:20: kirjautuminen webinaariin
9:30: Webinaari alkaa
9:55: Kysymyksiä ja vastauksia, kysymyksiä voi esittää chatin kautta

PuhujaMikko Korkala
on pitkän linjan tuotekehitysammattilainen. Hän aloitti uransa ohjelmistosuunnittelijana, mutta löysi kutsumuksensa päädyttyään puolivahingossa ketterien- ja Lean – menetelmien pariin vuonna 2002. Mikko on työskennellyt niin kehitystiimien kuin ylimmän johdonkin kanssa ja lähestymiskulmat ketterään tekemiseen ovat sisältäneet valmentajan, kouluttajan, uusien kehitysprosessien laatijan ja tutkijan rooleja. Tutkimuksellisesta näkökulmasta Mikko on yksi ensimmäisistä, jotka aloittivat ketterien menetelmien systemaattisen tutkimisen ja kehittämisen Suomessa. Mikko väitteli aiheesta myös tohtoriksi vuonna 2015.
 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Tarkoituksenmukainen itseorganisoituvuus - ei anarkiaa, ei näkymättömiä sähköaitoja
04.09.2018 09:30 - 10:00

Lisätietoja
mikko.korkala@contribyte.fi