Webinaarikalenteriin

Itseohjautuvan tiimin johtaminen

25.03.2021 09:00 - 09:45

Tämä webinaari vastaa seuraaviin kysymyksiin: Mitä ovat itseohjautuvat tiimit? Miksi niitä tarvitaan? Miten itseohjautuvia tiimejä johdetaan tehokkaasti? Webinaarin oppeja voi soveltaa minkä tahansa itseohjautuvan tiimin johtamiseen. Esimerkkinä webinaarissa käytetään itseohjautuvaa tiimiä, joka tekee projektityötä käyttäen hyväksi ketterää lähestymistapaa.

Webinaarin kohderyhmä: Itseohjautuvia tiimejä johtavat henkilöt, esim. tiiminvetäjät, Scrum Masterit, tuoteomistajat, projektipäälliköt

Aikataulu:

8.45-9.00 Liittyminen webinaariin

9.00-9.45 Itseohjautuvan tiimin johtaminen. Puhuja Hannu Blomqvist, Program Manager, Codemen Oy.

Hannu Blomqvist toimii Program managerina, Agile coachina ja projektipäällikkötiimin vetäjänä Codemen Oy:ssä sekä kouluttajana Equ Pro:ssa. Hänellä on yli 20 vuoden käytännön kokemus projektien ja ohjelmien johtamisesta. Hän on johtanut laajoja kansainvälisiä hankkeita ja ohjelmia, joilla on ollut useita osapuolia useasta yrityksestä ja monesta kansallisuudesta. Hannu tuntee hyvin sekä projektijohtamisen perinteiset että ketterät menetelmät. Hannu on kokenut johtamistaito-  ja projektinhallinta- alojen kouluttaja ja puhuja kansallisissa ja kansainvälisissä tilaisuuksissa”

Equ Pro on yksi oppia.fi koulutuskumppaneista. Se on erikoistunut projektinhallinnan ja johtamistaidon koulutuksiin. Tutustu Equ Pro:n koulutustarjontaan TÄÄLTÄ.

Pyydä myös tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Itseohjautuvan tiimin johtaminen
25.03.2021 09:00 - 09:45

Lisätietoja
hannu.blomqvist@equpro.fi
0447992972