Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Erikoisvarustele itsesi ja erotu!

27.04.2018 09:00 - 09:45

Kun tiedostat omat tämänhetkiset syvemmät henkilökohtaiset vahvuutesi täysin, pystyt tuomaan ne paremmin ilmi ja ihmiset saavat helpommin kuvan syvemmästä olemuksestasi. Pystyt herättämään luottamusta uusissakin ihmisissä. Olemalla syvemmin autenttinen itsesi pystyt välittämään sen tunteen, kuin he jo tuntisivat sinut. Silloin he todennäköisemmin palkkaavat sinut, ostavat sinulta tai kiinnostuvat siitä mitä yrität ajaa eteenpäin.

Olemalla vahvemmin oma itsesi ja katsomalla piirteitäsi suotuisassa valossa, teet vaikutuksen ja saat niitä asioita elämääsi, jotka ovat harmoniassa noiden ominaisuuksien kanssa.

Webinaari on omiaan vahvistamaan itsensä brändäystä työmarkkinoilla ja edistämään työuraa haluamaansa suuntaan. Tämä webinaari sopii uutta elämänvaihetta tutkiville, omaa työuraansa aloitteleville tai alanvaihtajille, joilla on haastavaa löytää sitä kantavaa kulmaa sen suhteen kuka on ja mitä edustaa tässä hetkessä. Itsebrändäystä voi myös käyttää liiketoimintansa tukena, sillä workshop soveltuu erinomaisesti myös yrittäjille, sillä kuten tiedämme – ihmiset ostavat ihmisiltä. Omia vahvuuksiaan voi käyttää markkinoinnin tukena tai ohjenuorana uusia palveluita suunniteltaessa.

Selvänäköinen ihmistuntija Suvi Savolainen omaa lahjan nähdä pinnan alle ihmisen syvimpään olemukseen. Hän tekee webinaarissa muutaman esimerkkibrändäyksen rohkeimmille halukkaille, jotka kuuntelevat live-webinaaria. Tule siis langoille mukaan ja ylläty!

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Erikoisvarustele itsesi ja erotu!
27.04.2018 09:00 - 09:45

Lisätietoja
suvi@mustahevonenkonsultointi.fi
0405812020