Webinaarikalenteriin

Ekosysteemi ja viitekehykset | Webinaaritallenne

19.10.2021 09:00 - 10:00

Kehittämisen ja arviointien pohjana toimivat viitekehykset, standardit ja arviointimallit lähtevät liikkeelle oman toiminnan keskeisten elementtien tunnistamisesta. Myös monet lakeihin perustuvat vaatimukset on kirjoitettu niin, että edellytyksenä niiden mukaan toimimisessa on ymmärrys organisaation keskeisistä sidosryhmistä riittävän laajasti ja analysoidusti. Jotta voimme tehdä riittävän oikeita johtopäätöksiä arviointien tuloksista, pitää olla varmuus siitä, että meillä lähtökohtaisesti on ymmärrystä siitä, millaisessa ekosysteemissä organisaatio toimii ja vaikuttaa.

Opi hyödyntämään ekosysteemin mallinnusta viitekehysten ja vaatimusten tulkinnassa

Jos olet sitä mieltä, että pelkkä ekosysteemistä puhuminen ja sen ajatteleminen ei riitä, haluat oppia mallintamaan ekosysteemiä käytännössä ja pohtia, miten hyödyntää mallinnusta erilaisten viitekehysten ja vaatimusten tulkinnassa, tästä webinaarista kuulet mitä uutta konsulttimme Elina Mäkinen on oivaltanut tulkitsemalla esimerkiksi ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, EFQM ja CAF -malleja ekosysteemiajattelun avulla.

Webinaarissa Elina Mäkinen jatkaa pohdintaansa ekosysteemiajattelun merkityksestä ja syventää aihetta yleisten viitekehysten käytön näkökulmasta.

Webinaarin avulla hahmotat:

  • Ekosysteemiajattelun merkityksen.
  • Miten hyödyntää ekosysteemimallinnusta erilaisten viitekehysten ja vaatimusten tulkinnassa.

Katso webinaarin tallenne täällä!

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Ekosysteemi ja viitekehykset | Webinaaritallenne
19.10.2021 09:00 - 10:00

Lisätietoja
noora.lehtinen@arter.fi
358504126222