Webinaarikalenteriin

Data & AI & Tuote: Tunne Alueesi -sovellus.

11.12.2019 09:15 - 09:45

Webinaarikutsu,

Eero Siljander,

11.12.2019 klo 9:15-9:45.

Kirkasta strategiasi Tunne Alueesi -sovellutuksemme avulla! Tervetuloa webinaariin joka muuttaa käsityksesi paikkatietojen ja asuntohintojen seurannasta ja UI/UX-helppokäyttöisyydestä !

Olemme kehittäneet Dashboard-visualisoinnilla Tunne Alueesi -asuntohintamalli & kiinteistötietopankin, jolla johdat toimintaanne tiedolla (Evidence based decision making) ja seuraat alueen ja sen asuin-kiinteistöjen keskineliöhintojen kehitystä tekoälyyn perustuvan tilastotieteellisen hinnoittelumallin avulla.

Tarkkuus on tietojen osalta erinomaista luokkaa Tilastokeskukselta saatuna aineistona. Alueen keskineliöhinnan kehitystä ennakoiva malli ja kiinteistötiedot päivittyvät välittömästi postinumeroittain vuosittain sitä mukaa, kun uusia julkisia tietoja saadaan (tilastotoimen salassapidon vuoksi pääosin kahden vuoden viiveellä). Se käsittää kaiken Suomen postinumeroalueista saatavilla olevan julkisen tiedon noin 150 muuttujaa. Valittavanasi on yli 3000 postinumeroalueen demografiset muuttujat esim. ikä- ja sukupuolijakauma, sosio-ekonomiset kuten keskipalkka ja maantieteelliset tiedot kuten elinkeinorakenteen tiedot.

Koko Dashboard-sovelluksemme fiksuus perustuu helppokäyttöisyyteen ja nopeuteen loppukäyttäjän kannalta ja tulostaminen on helppoa. Vaihdat vain vetovalikosta asuin-/teollisuus/toimisto-/muu-aluetta postinumeron perusteella 1) ja 2), niin saat välittömästi kyseessä olevan postinumeron:

  1. alueiden 1) ja 2) sosio-ekonomiset tiedot, ikä- ja sukupuolijakauma, maantieteelliset tiedot kuten elinkeinorakenteen tiedot, Tilastokeskuksen Open Data-tietokannasta.

  2. Asuntohintojen keskineliöhinnat (ASHI-tietokanta, Tilastokeskus) alueilla 1) 2) ja niiden Tekoälyyn perustuvan regressiomallin, olet siis aina ajan hermolla alueellisesta hinta- ja demografiakehityksestä.

  3. Ennusteen alueen 1) ja 2) asuntohintojen kehityksestä lähitulevaisuudessa,

  4. Head to head -vertailun kahdesta rinnakkaisesta asuinalueesta 1) ja 2) tai vaikkapa eri kaupunginosista.

  5. Yli tai alle koko maan keskiarvon alueella 1) 2) (esim. tulo/ansiotaso) peilautuvat eri väriskaaloilla (esimerkiksi vihreä-punainen).

Historia: tuotteen kehittely on aloitettu 2015 Kiinteistömaailman 3 kk projektissa, jossa LKV-ketju asetti tavoitteeksi jalostaa kiinteistönvälittäjiensä käyttöön selkeän ja nopean sovelluksen Suomen asuinalueista. Olennaista on, että se perustuu selkeään strategiseen valintaan ison kiinteistönvälitysketjun toimesta, jolla paikkatiedot ja asuntohinnat saadaan nopeasti välitettyä kiinteistöjohtamista palvelevaksi sovellukseksi.

Tiivistetysti: Tunne Alueesi -tulosteessa on esitetty postinumeroittain alueen asuntojen keskimyyntihinta sekä historiatiedon että laskennallisen tilastomallin perusteella. Voit seurata asuntojen hintakehitystrendejä ja alueen kehityksen yleistä suuntaa. Voit vertailla tietoja keskenään ja asettaa erilaisia hälytysfunktioita ja hälytysvärejä omien raja-arvojesi mukaisesti.

Kerro meille mitä tietoja haluat tulosteella näkyvän. Hintamme on vain 12 euroa postinumeroa kohden. Kysymällä saat lisätietoa hinnoista.

Soita meille numeroon 040-7542200 Eero ja kysy lisää kiinteistöalan tieto- ja keskihintapankista.

Soita meille numeroon 044-2791243 Pertti ja kysy lisää myyntiin ja tilauksiin liittyvistä asioista.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Data & AI & Tuote: Tunne Alueesi -sovellus.
11.12.2019 09:15 - 09:45

Lisätietoja
pertti.tamminen@poner.fi