Webinaarikalenteriin

Cyber Wars VI - Return of the Data

22.06.2021 09:00 - 09:45

Paluu etätöistä toimistolle moninkertaistaa sisäverkon tietoturvauhat. Tässä webinaarissa Markku Luoto haastattelee ylimmän johdon tietoturvakonsulttia Henry Kylänlahtea siitä, miten nämä uhat voidaan tehokkaimmin torjua ja miten puolustus tulee järjestää. Interaktiivisessa webinaarissa voit myös itse esittää kysymyksiä.

Eri alojen toimistotyöläiset ovat olleet yli vuoden etänä. Moni läppäri, kännykkä tai tabletti ei ole pitkään aikaan ollut yhteydessä organisaation tiedon tai tietoturvan hallintaan. Päätelaitteet ovat olleet erilaisissa julkisissa verkoissa, niille on ladattu ”tilapäisiä” sovelluksia ja dataa on ”tilapäisesti” jaettu erilaisten pilvipalveluiden tai appien kautta. Backuppien ottaminen on saattanut unohtua ja tietoturvapäivityksiä on saattanut jäädä asentamatta. Mitä organisaation IT-johdon pitäisi asiasta tietää ja miten paluuseen pitäisi valmistautua?

Tule mukaan RETURN of the DATA webinaariin kuulemaan Henry Kylänlahden näkemyksiä lähiaikojen tietoturvastrategiasta ylimmän johdon konsultin näkökulmasta ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä aiheesta. Webinaari nauhoitetaan ja rekisteröityneet osallistujat voivat katsella ja palata siihen myöhemmin tai esittää sitä esimerkiksi kollegoilleen.
 

Henry Kylänlahti
Ylimmän johdon tietoturvakonsultti, Experis Secure, erittäin monipuolista johtamiskokemusta eri organisaatioiden tietoturvastrategioista!
https://www.linkedin.com/in/hkylanlahti/
 

Markku Luoto
Liiketoimintayksikön johtaja, Pedab Finland, ollut mukana huolehtimassa organisaatioiden tietoturvasta jo viidellä vuosikymmenellä!
www.linkedin.com/in/luotomarkku/

ILMOITTAUTUMINEN WEBINAARIIN ON SULJETTU
Cyber Wars VI - Return of the Data
22.06.2021 09:00 - 09:45

Lisätietoja
jonna.melodasilva@pedab.fi
0400257422