Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: DevOps yrityksen strategisena kilpailuetuna

07.02.2018 10:00 - 11:00

DevOps yhdistää leania ja tekniikkaa. Yritykset voivat sitä hyödyntämällä toimia ketterämmin ja ylipäätään parantaa paitsi toimintaansa myös näkyvyyttään asiakkaaseen – tämä koskee paitsi teknologiayrityksiä myös muita organisaatioita.

Webinaarissa kuulet, mitä kaikkea DevOpsiin liittyy ja miten voit soveltaa sitä kokonaisvaltaisemmin yrityksen strategisena kilpailuetuna. Codenton toimitusjohtaja Petri Aukia keskustelee aiheesta ohjelmisto- ja pilviarkkitehtien Antti Myyrän ja Ilkka "Hile" Tuohelan kanssa. Luvassa on selkeää ja suoraa puhetta – tämän webinaarin jälkeen voit hyödyntää DevOpsia entistäkin tehokkaammin. DevOps-webinaari sopii kaikille aina teknologiayritysten päättäjistä julkisen sektorin asiantuntijoihin ja softa-alan ammattilaisista start-up-skenen tyyppeihin.

Aikataulu

9.45–10.00 Webinaariin liittyminen
10.00–10.45 Showtime! Petri, Antti ja Ilkka vauhdissa.
10.45–11.00 Kysymyksiä? Codentolaiset vastaavat katsojien kysymyksiin

Puhujat
Petri Aukia
toimitusjohtaja, Codento

Petrillä on yli 20 vuoden kokemus tietojärjestelmien ja -arkkitehtuurien kehittämisestä sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Hänen erityisosaamistaan ovat pilvipalvelujen hyödyntäminen, vaativat arkkitehtuurit sekä ketterä hankinta. Petri on myös Ohjelmistoyrittäjät ry:n aktiivi ja kasvuyritysten mentori. Hän hyppää mielellään puhujakorokkeelle parantamaan suomalaista softakehitysmaisemaa ja -mahdollisuuksia. Vapaa-aikanaan Petri säntää mielellään metsään, kokkaa perheelle ja lukee Murakamia.


Antti Myyrä
ohjelmistoarkkitehti, Codento

Antti uskoo vahvasti avointen rajapintojen voittokulkuun. Hänen mielestään kaiken julkisen datan pitäisi olla järkevien rajapintojen kautta käytettävissä ja mielellään myös yleisesti saatavilla. Antti on toteuttanut mm. integraatioita, rajapintoja sekä järjestelmiä internetiin ja sisäverkkoihin. Hänellä on kokemusta laajasti aina perinteisen ylläpidon tehtävistä vaativiin ohjelmistokehityksen projekteihin. Näin talvisin Antti haaveilee palmuja kasvavista, ihmisille sopivimmista sijainneista.Ilkka "Hile" Tuohela
konsultti, ohjelmistokehittäjä, Codento

Ilkka Tuohelalla on laajasti kokemusta ohjelmistokehityksestä, pilvipalveluista ja käyttöjärjestelmistä. Hän on tehnyt myös tietoturvaa, datakeskuksia ja verkkoprotokollia. Ilkan vahvin kieli on Python, Linux-mies hän on ollut vuodesta 1994 asti. Tulevaisuudessa Ilkka haluaa jatkaa kuten tähänkin asti eli tehdä ”hyviä hommia hyvissä projekteissa”. Vapaa-ajallaan Ilkka bändeilee ja sukeltaa aina kun mahdollista – mutta ei kuitenkaan niin paljon kuin haluaisi. Kuten monet codentolaiset, myös Ilkka harrastaa pyöräilyä.Codento on yksi sadasta Oppia.fi - Oppimisen verkkokaupan kouluttajakumppanista. Codenton liiketoimintaa leaniyttäviä palveluita ovat lean ohjelmistokehitys, IT-arkkitehtuuri sekä ketterät menetelmät. DevOpsin osalta Codentolla on sekä menetelmä- ja järjestelmäosaamista eli tarjoamme aiheesta kokonaisvaltaisen näkemyksen.

HUOM! Live-lähetyksessä voit esittää puhujalle kysymyksiä webinaarin chatissa. Jos et pääse mukaan live-lähetykseen, voit katsoa webinaarin jälkitallenteen rekisteröitymällä Oppia.fi:hin ja seuraamalla ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: DevOps yrityksen strategisena kilpailuetuna
07.02.2018 10:00 - 11:00

Lisätietoja
petri.aukia@codento.com
358 40 043 8610