Webinaarikalenteriin

Cloud SIEM: ominaisuudet, kyvykkyydet ja edut

11.02.2022 12:00 - 13:00

Pilvipohjaiset tietoturva- ja tapahtumahallintaratkaisut (SIEM), jotka tunnetaan myös nimellä Cloud SIEM tai SIEM as a Service, yhdistävät tietoturvan hallinnan yhdeksi pilvipohjaiseksi ratkaisuksi.

Tervetuloa ilmaiseen webinaariin kuulemaan, mitkä ovat Cloud SIEM:n omaisuudet, kyvykkyydet ja edut.
Aiheeseen kuulijat johdattaa APM Finlandin liiketoimintajohtaja Lauri Humina ja Tapio Väärämäki, Technology Evangelist NordicsExclusive Networks.

Mikä on Cloud SIEM?

Pilvipohjainen SIEM-ratkaisu tarjoaa IT- ja tietoturvatiimeille joustavuutta ja toimintoja, joita tarvitaan tietoturvauhkien hallintaan useissa ympäristöissä, mukaan lukien paikalliset käyttöönotot ja pilvi-infrastruktuuri.

Organisaatiot voivat hyödyntää SIEM-pilviteknologiaa saadakseen paremman näkyvyyden hajautettuihin työkuormiin. Pilvipohjainen SIEM voi auttaa valvomaan kaikkia resursseja, mukaan lukien palvelimia, laitteita, infrastruktuurikomponentteja ja verkkoon kytkettyjä käyttäjiä – yhden pilvipohjaisen käyttöliittymän kautta.

 

Puhujat:

Lauri Humina on APM Finlandin Business Director. APM Finland on osa Wakarua.
Laurilla on yli 15 vuoden kokemus palveluiden saatavuuden ja suorituskyvyn mittaamisesta ja johtamisesta sekä automaatioon ja tekoälyyn pohjautuvista maailman johtavimmista ratkaisuista.


 

Tapio Väärämäki on Exclusive Networksin Technology Evangelist Nordics ja yksi Suomen johtavimmista Cloud SIEM -teknologian sanansaattajista. 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Cloud SIEM: ominaisuudet, kyvykkyydet ja edut
11.02.2022 12:00 - 13:00

Lisätietoja
lauri.humina@apm.fi