Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: 360-arviointi loi nahkansa, uskallatko kokeilla?

30.01.2019 09:00 - 10:00

360-arviointien käyttö on ollut hyvinkin laajaa henkilökohtaisten kehittämissuunnitelmien ja valmennusohjelmien perustana. Niin hyvä kuin ajatus kattavan palautteen hyödyntämisestä kehityskohteita valittaessa onkin, on käytännön kokemukset ja hyödyt useasti jääneet vähäisiksi. Lopputuloksena useasti vain "mukava" kerran vuodessa pidettävä palaveri, mappi hyllyssä ja jossain määrin jopa ahdistuneet kollegat.

Celkee Insight 360 arviointi on prosessi, jossa strategisia asioita/kohteita, ja niissä tapahtuneita muutoksia, seurataan yksilöllisesti ja toimintaa muutetaan/korjataan jatkuvasti tämän prosessin puitteissa. Celkee Insight 360-arviointi on osallistava ja kaksisuuntainen prosessi, joka toteuttaa henkilöarviointeja ja kehityssuunnitelmia. Kaikki osallistujat pystyvät seuraamaan kehitystä realiajassa valitun läpinäkyvyystason puitteissa. Celkee Insight 360-arvioinnissa luodaan jatkuvaa kehittymistä ja parannetaan tuloksellisuutta. Celkee Insight 360-arviointi on dynaamisen, ennakkoluulottaman ja rohkean ammattilaisen valinta.

Webinaarissa käydään läpi Celkee Insight 360-arvioinnin perusteet ja filosofia: 

1. Miksi Celkee Insight 360-arviointi tuottaa parempia tuloksia kuin perinteiset arvioinnit.
2. Miten Celkee Insight 360-arviointi toteutetaan.
3. Mikä on tärkeää Celkee Insight-arvioinnin tekemisessä.
4. Millaisia asiakaskokemuksia Celkee Insight 360-arvioinneista on saatu.

Webinaari toimii hyvänä pohjustana Celkee Insightin koulutukselle Valmennuksen vaikuttavuuden mittaus ja tehostaminen

Puhujana:

Wiki Wikström

HR kokemus ja osaaminen on karttunut sekä kotimaisissa että kansainvälisissä organisaatioissa  tukemalla liiketoimintoja johtamisen, esimiestyön, organisaatiokulttuurin ja osaamisen kehittämisessä. Vastuulla ollut laajojen kehittämis- ja muutoshankkeiden tuloksellisia toteutuksia. Toimintatapana proaktiivinen ja asioihin lähestyminen liiketoimintalähtöisesti organisaation toiminnan ja henkilöstön kehittämismahdollisuudet tunnistaen. Kokenut fasilitoijia ja coachaajia toimien sujuvasti kaikilla organisaation tasoilla. Keskityn löytämään tavoitteellisia ratkaisuja. Ripeä toimeen tarttuinen ja raikkaiden ja luovien näkökulmien löytäminen uudistumiseen ja kehittymiseen.

---------

Kuuntele pidetty webinaari jälkitallenteena!

Ohjeet tallenteen katsomiseen:

1. (Jos et ole aiemmin vielä rekisteröitynyt Oppian käyttäjäksi) luo käyttäjätunnus OPPIA.FI – Oppimisen verkkokauppaan WWW.OPPIA.FI
2. Kirjaudu sisään Oppiaan
3. Rullaa webinaarisivun alalaitaan ja klikkaa kohdasta ”Katso tallenne”
4. Ohjaudut BrightTalk-palveluun, jota Oppia käyttää tallenteen julkaisuun
5. Luo käyttäjätunnus BrighTalkiin sivun oikean laidan lomakkeen avulla
6. Tämän jälkeen pääset käynnistämään webinaaritallenteen

Kysy tarvittaessa lisäohjeita Oppia Chatista.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: 360-arviointi loi nahkansa, uskallatko kokeilla?
30.01.2019 09:00 - 10:00

Lisätietoja
tero.kyckling@celkee.fi
358405585470