Webinaarikalenteriin

Mentorointi - käyttöliittymäsi ihmiskeskeiseen johtamiseen

10.10.2017 08:15 - 08:45

Mitä tekemistä mentoroinnilla ja ihmiskeskeisellä johtamisella on keskenään? Paljonkin.

Webinaari paremmasta johtamisesta kiinnostuneille tiistaina 10.10. klo 8:15 sekä 17:45. Kesto 30 minuuttia.

  • Kun sinulla johtajana, esimiehenä tai projektipäällikkönä on aito yhteys johdettaviisi ja ymmärrät mitkä asiat ovat itse kullekin tärkeitä, sinä ja organisaatiosi olette vahvoilla, kun kilpailette alan parhaista osaajista. HR-ammattilaisille suunnatun (Tulevaisuuden  työvoima, Accenture & Henry, kesä 2017) kyselyn mukaan hyvän työntekijäkokemuksen tarjoaminen on yrityksille kilpailuetu.
  • Kaiken lähtökohtana on mielestämme se, miten johtaja tai esimies kohtaa ja kohtelee ihmisiä ympärillään. Mentoroivalla johtamisotteella saat johdettavasi loistamaan. Tällöin menestyy organisaatiosi ja siinä samalla sinä itsekin. Kuulostaa yksinkertaiselta, ja sitähän se onkin.
  • Moni yllättyy kuitenkin siitä, että ammattimaisen mentoroinnin taidot ja menetelmät vastaavat erinomaisesti modernin johtamisen tarpeisiin. Tavoitteellinen ja järjestelmällinen mentorointi sisältää ja harjoituttaa muihin menetelmiin nähden ylivoimaisen kehittämisen kokonaisuuden ja työkalut organisaatioiden moderniin johtamiseen. Yhdistämällä johtamis- ja mentorointikoulutusta on luotu kokonaisuus, jolla moderni johtamisotteesi nousee varmasti seuraavalle tasolle.


Mentorointi – käyttöliittymäsi ihmiskeskeiseen johtamiseen

Tiiviissä 30 minuutin webinaarissa Toni Hinkka ja Marja-Leena Tikkanen kertovat ammattimentoroinnissa opitut askeleet kohti vaikuttavaa ihmiskeskeistä johtamista.

Toni Hinkka on auttanut tuhansia ihmisiä kehittämään oma johtajuuttaan ja vakuuttavuuttaan toimitusjohtajista yhteiskunnallisiin vaikuttajiin, esiintyjiin, huippumyyjiin ja opettajiin. Hän on kollegoineen kehittänyt johtajuuteen, johtamiseen ja vaikuttavuuteen liittyviä menetelmiä päätoimisesti vuodesta 2010 lähtien. Toni toimii ammattimentorina, kouluttajana, tietokirjailijana ja CxO Professional Oy:n toimitusjohtajana. Kun haluat tietää enemmän lue lisää Tonista.
 
Marja-Leena Tikkasen focus on auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä löytämään potentiaalinsa sekä saavuttamaan tavoitteensa. Itsetuntemuksen lisääminen erilaisten profilointityökalujen ja mentoroinnin tai työnohjauksen keinoin on ensimmäinen askel myös erilaisuuden ymmärtämiseksi ja arvostamiseksi. Syksystä 2015 lähtien Marja-Leena on toiminut CxO Professional Oy:ssa kehitystunnustelijana asiakasrajapinnassa mm. palvelukonseptien kehittämisen parissa sekä kouluttajana. Kun haluat tietää enemmän, lue lisää Marja-Leenasta.

Webinaari on maksuton. Sinun tarvitsee vain ilmoittautua etukäteen ja valita haluatko osallistua aamulla vai illansuussa.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Mentorointi - käyttöliittymäsi ihmiskeskeiseen johtamiseen
10.10.2017 08:15 - 08:45

Lisätietoja
marja-leena.tikkanen@cxopro.fi
358453114056