Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Business Canvas; Mitä se oikein on?

22.01.2019 14:30 - 15:30

Business Canvas on strateginen pohja, jonka avulla luodaan ja kommunikoidaan business malli ja sen kriittiset sisäiset ja ulkoiset osat. Business Canvas on tehokas työkalu kaiken kokoisille yhtiöille ja sillä voidaan varmistaa, että yhtiön business mallia myös jatkuvasti haastetaan ja kehitetään, mikä on oleellinen asia pitkäjänteiselle yritystoiminnalle.

Suora hyöty on se, että yhtiö saa Lean (tehokkaasti suunnitellun ja toteutetun) ajatteluun perustuvan business mallin käyttöönsä. Kaikkia osallistujia kehoitetaan tuomaan ainakin yksi business malli tai idea, josta luodaan optimoitu Business Canvas eli kurssi toimii myös business mallin tarkastuttamiseen. Käydään myös läpi miten OHD työkalua voi käyttää Business Canvas optimointiin.

Tässä webinaarissa käydään pintapuolisesti läpi mm. seuraavia asioita:

  • Tervetuloa + Intro
  • Tie ideasta Business malliin ja operatiiviseen luurankoon
  • Business Canvas teoriassa, mikä ja miten?
  • Business Canvas workshop (Ryhmissä luodaan käytännön Business Canvas esimerkkejä)
  • Business Canvas analysointi, tehokkuus ja jatkuva kehitys, tavoitteena Lean
  • Miten saan organisaation Business mallin taakse ja inspiroitua?
  • OHD ja Business Canvas työkalut ja niiden hyötykäyttö
  • Yhteenveto + Q&A

Webinaarin puhuja: Niklas Christides

Niklas on työskennellyt useissa korkean profiilin ja paineen alaisissa muutosympäristöissä erityisesti UK:ssa, hänellä on hyvin laajakatseinen tapa katsoa yhtiöitä ja niiden toimintaa, minkä avulla hän löytää helposti kehitettäviä osa-alueita tehokkuuden ja tuottavuuden parantamiseski. Niklas on työskennellyt pitkään lean ympäristössä Rolls-Royce:in kanssa, erityisesti keskittyen siihen miten lean toimintamentelmiä voidaan hyödyntää osana kokonaisvaltaista operatiivista toimintaa. Niklas johti Royce-Royce:illa Business Management toimintoa ennekuin siirtyi omatoimisen konsultoinnin pariin yli 5 vuotta sitten. Vankka kansainvälinen kokemus ja syväjohtamisen erikoistuntemus valmennuksen kautta tekevät Niklaksesta tehokkaan muutosvalmentajan.

TÄHÄN WEBINAARIIN LIITTYVÄ KOULUTUS

TÄÄLTÄ LÖYDÄT KAIKKI KOULUTUKSEMME

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Business Canvas; Mitä se oikein on?
22.01.2019 14:30 - 15:30

Lisätietoja
juha@lampimampidesign.com
358449700510