Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Blockchain - lohkoketjut ja Distributed Ledger -teknologiat

08.02.2018 09:00 - 09:45

Blockchain lohkoketjut ja Distrubuted Ledger -teknologiat -webinaari on tiivis puolen tunnin pituinen paketti, missä käydään läpi lohkoketjuteknologioiden keskeiset käsitteet, konseptit, mallit, tekniikat ja sovellukset. Webinaarin tavoitteena on auttaa hahmottamaan mistä blockchain ja Distrubuted Ledger teknologioissa on kyse, miten näitä hyödynnetään ja mihin niitä voidaan hyödyntää.

Webinaari on suunnattu kaikille kehittämisestä ja uusista teknologiakysymyksistä kiinnostuneille henkilöille, joita kiinnostaa uusien keinojen kehittäminen ja suunnitteleminen verkottuneessa ja monikanavaisessa toimintaympäristössä. Erityistä IT tai tietoturva-alan teknistä osaamista ei edellytetä vaikka webinaarissa käsitellään teknisiä käsitteitä ja konsepteja. Webinaari ei ole tekninen vaan se keskittyy soveltamiseen ja esimerkkeihin tutustumiseen. Huomioikaan, että webinaari ei keskity pelkästään Bitcoiniin ja kryptovaluuttasovelluksiin, vaan puolituntisessa käydään läpi koko uuden teknologian kirjo ja moninaisuus.

Webinaari toimii hyvin alustuksena puolen päivän luokkakoulutukselle Blockchain koulutus: perusteet, jonka löydät Oppimisen verkkokaupasta!


Aikataulu
08:45 Rekisteröityminen webinaariin
09:00 Teemu Rissasen esitys
09:30 Yleisön kysymykset (voit esittää kysymyksiä puhujalle webinaarin chatissa)
09:45 Webinaari päättyy


PuhujaTeemu Rissanen on itsenäinen CISM sertifioitu tietoturvakonsultti, jolla on yli 16 vuoden kokemus tietoturva-alalta.  Rissanen on erikoistunut sähköinen identiteetin kysymyksiin, julkisen avaimen teknologioihin (PKI), sähköiseen allekirjoitukseen, älykortteihin, eIDAS -asetukseen ja Luottamusverkostoon liittyviin kysymyksiin, sekä Blockchain ja Distributed Ledger teknologioihin. HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Blockchain - lohkoketjut ja Distributed Ledger -teknologiat
08.02.2018 09:00 - 09:45

Lisätietoja
markus.lehtonen@xcure.fi
0505484559