Tillbaka till webinar-kalendern

Uusia menetelmiä Azure AD -käyttäjätunnistukseen

09.11.2017 09:00 - 10:00

Monissa organisaatioissa käytetään ADFS-palvelua Azure AD:n ja Office 365:n käyttäjätunnistukseen. Monesti myös kuitenkin koetaan, että ADFS on liian monimutkainen järjestelmä, ja siitä on vaikea tehdä vikasietoista, ja haluttaisiin korvata ADFS jollakin muulla menetelmällä.

Nyt se on mahdollista Microsoftin julkaistua uusia menetelmiä Azure AD:n ja paikallisen AD:n väliseen integraatioon – menetelmät kulkevat nimillä Pass-Through Authentication ja Seamless Single Sign-On. Näiden menetelmien käyttäminen ja mahdollinen luopuminen ADFS:stä kuitenkin edelyttävät sitä, että ADFS:ään määritetyt sovellukset federoidaan suoraan Azure AD:hen.

Tässä webinaarissa käydään läpi uudet menetelmät käyttäjätunnistukseen, ja toisaalta paneudutaan myös Azure AD:hen tehtäviin sovellusmäärityksiin.

PUHUJA

KIMMO BERGIUS

CTO (Chief Technology Officer)

Kimmo on työskennellyt 13 vuotta Suomen Microsoftilla erilaisissa myynnin ja markkinoinnin teknisissä tehtävissä. Kimmon osaamisaluetta on organisaation toiminnan ja IT-strategian yhdistäminen sekä niistä johdettujen IT-ratkaisujen kehittäminen ja jalkauttaminen organisaatioon. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus tietoturvasta sekä erilaisten järjestelmien integroinnista.

      

REGISTRERINGEN TILL DETTA WEBINAR äR STäNGD
Uusia menetelmiä Azure AD -käyttäjätunnistukseen
09.11.2017 09:00 - 10:00

Mer information


Leverantörer

product search