Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: Näin automatisoit palvelusi!

18.09.2018 13:00 - 14:00

Automaatio on lähtökohta uusille palveluille ja se tuo tehokkuutta myös olemassa oleviin palveluihin. Tässä webinarissa kuvataan pureudutaan palveluiden automatisoimisen problematiikkaan mm. seuraavine kysymyksien kautta:

  • Mitä on palveluautomaatio (Service Automation)
  • Mikä osuus palvelusta voidaan automatisoida
  • Minkälaisia haasteita palvelun automatisoinnissa on
  • Millä lähestymistavalla palvelun automatisoinnin suunnittelussa pääsee hyvin liikkeelle
  • Mitä pyöriä palvelun automatisoinnin suunnittelussa on jo keksitty

Webinaari on tarkoitettu kaikille palvelunhallinnan ammattilaisille, keskijohdolle, kehittäjille palvelumuotoilijoille ja kaikille palveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta kiinnostuneille. Webinaari sopii erinomaisesti myös työhönsä motivaatiota etsiville.  

Tule kuulemaan miten voit lähestyä palvelun automatisointia systemaattisesti. 

Katso Service Automation Framework (SAF) -kurssit Oppia.fi:stä.

Puhujat: 

Lauri Humina, Senior Consultant, Wakaru Oy

Lari Peltoniemi, Senior Consultant, Wakaru Oy

Lari Peltoniemi on työskennellyt prosessien ja toiminnan kehittämisen ja arvioinnin alueella yli 10 vuotta. Päätoimisesti IT-palveluiden prosessien määrittelyn, kehittämisen ja johtamisen alueella hän on toiminut vuodesta 2005. Hän on konsultoinut ja valmentanut useita suomalaisia ja kansainvälisiä yrityksiä ja organisaatioita ITIL/ITSM prosessien määrittelyihin, käyttöönottoon ja kehittämiseen liittyen. Lari on sertifioitu ITIL Foundation, ITIL Intermedate, CMDB Foundation, SIAM Foundation ja VeriSM Foundation -valmentaja.

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: Näin automatisoit palvelusi!
18.09.2018 13:00 - 14:00

Lisätietoja
lauri.humina@wakaru.fi
0408310388