Webinaarikalenteriin

WEBINAARI: API kehittäjäkokemuksen merkitys ja parantaminen

12.01.2018 09:00 - 10:00

Edellisessä webinaarissa 8.12.2017 on tasoitettu webinaarisarjaan osallistuvien tietotasoa. Perusteiden ymmärtämisen jälkeen voidaan keskittyä yhteen API:en jalkauttamisen kannalta keskeisimpään osa-alueeseen eli API:n kehittäjäkokemukseen. Edelliseen webinaariin osallustuminen ei ole välttämätöntä.

Hyvä kehittäjäkokemus mahdollistaa tietotuotteen (API) käyttöönoton minuuteissa, tuottaa paremman asiakaskokemuksen ja lisää tuotteen käyttöä merkittävästi. Nykyaikana sovelluskehittäjät eivät kysele asioiden, käyttäjätunnusten tai koodiesimerkkien perään, vaan odottavat itsepalvelua sillä samalla minuutilla kun tarve tulee ilmi. Webinaarin aikana saat vastaukset kysymyksiin:

  • Millaisia vaatimuksia ja odotuksia sovelluskehittäjille on ohjelmointirajapintojen suhteen?

  • Mistä koostuu hyvä kehittäjäkokemus (DX)?

  • Miten mittaan kehittäjäkokemus?

  • Miten API-hallinta auttaa loistavan ja kustannustehokkaan kehittäjäkokemuksen toteuttamisessa?

Aikataulu: 

8:45-9:00 Kirjautuminen webinaariin
9:00-9:45 Webinari (Ilari Mikkonen, suomeksi)

Puhuja:  Ilari Mikkonen, APItalist

Webinaarin puhuja on Ilari Mikkonen, yksi APItalisteista eli API- ja alustatalouden ammattilaisista. Ilarilla on yli kymmenen vuoden kokemus ohjelmistoteollisuudesta, kehittäjänä ja projektihallintapuollella.  Ilari toimii API-talouden asiantuntijayritys APInf Oy:ssä projektien luotsaajana ja API-talousyhteisöjen sparraajana.

 

APInf Oy on Suomen johtavia API-talouden asiantuntijayrityksiä. Asiantuntijamme on viimeksi esiintynyt Tietoviikon kansikuva-artikkelissa ja Aamulehdessä. Olemme sparranneet useita yrityksiä API:en tehokkaassa ja asiakaskeskeisessä kehittämisessä (API tuotteena).

 

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
WEBINAARI: API kehittäjäkokemuksen merkitys ja parantaminen
12.01.2018 09:00 - 10:00

Lisätietoja
lari.peltoniemi@wakaru.fi
0407397989