Webinaarikalenteriin

Webinaari: Älä maalaa itseäsi nurkkaan arkkitehtuurissa!

05.06.2018 09:00 - 10:00

Onko organisaatiossasi arkkitehti ainoa joka osaa tulkita kokonaisarkkitehtuurikuvauksia? Tehdäänkö arkkitehtuurivälineellä tuotoksia, joiden käyttötarkoitusta kukaan ei oikein tunnu tuntevan? Entäpä pienemmät hiipivät ongelmat, jotka eivät ole niin ilmeisiä heti alussa, mutta tappavat tehokkaasti talossa ja puutarhassa? Pitäisikö niitä miettiä jo ennen kuin edes aloittaa?

Kokonaisarkkitehtuuria tehdään ja se ymmärretään monella eri tavalla. Onnistumiseen ei ole yhtä keittokirjaa, vaan kokonaisarkkitehtuuri kannattaa sovittaa organisaation tarpeisiin ja resursseihin. Tästä seuraa, että loukkujen kokonaan välttäminen arkkitehtuurityössä ei ole käytännössä mahdollista, mutta osaa pystyy väistelemään. Toisekseen loukkujen kanssa on helpompi elää, kun ymmärtää, mitkä ne ovat.

Tule kuuntelemaan millaisia ovat yleisimmät loukut, millaisia ratkaisuyrityksiä niihin on nähty, ja tietenkin myös Coalan arkkitehtien vinkit niistä selviytymiseen.

Aikataulu:
8.45-9.00 Liittyminen webinaariin
9.00-9.45 Älä maalaa itseäsi nurkkaan kokonaisarkkitehtuurissa! Puhuja: Anna Aaltonen, Senior Consultant (Coala)

Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on käytännönläheinen ja oleellisiin asioihin pureutuva.

 

HUOM! Webinaari on mahdollista katsoa myös jälkitallenteena, jos et pääse mukaan live-lähetykseen. Suosittelemme rekisteröitymistä ensin Oppia.fin käyttäjäksi. Jälkitallenteen katsomiseen tarvitset myös BrightTalk-palvelun tunnukset. Webinaariin ilmoittautuminen ennen webinaaria luo sinulle tunnukset automaattisesti. Jos et ilmoittautunut live-lähetykseen, voit yhä luoda BrightTalk-tunnuksen jälkitallenteen katsomiseen seuraamalla Oppia.fin antamia ohjeita.

katsoaksesi webinaarin tallenteen.
Webinaari: Älä maalaa itseäsi nurkkaan arkkitehtuurissa!
05.06.2018 09:00 - 10:00

Lisätietoja
elina.erkkila@coala.fi
0503004154