Läheisen kuolema ja suru töissä -verkkokurssi työpaikoille

Julkaisija: Fambition Consulting Oy
Tyyppi: eLearning
Läheisen kuolema ja suru töissä -verkkokurssi työpaikoille
1.00 Kpl
Läheisen kuolema ja suru töissä -verkkokurssi työpaikoille eLearning
109,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Läheisen kuoleman kokenut tarvitsee tukea, empatiaa ja joustoa – myös työpaikallaan. Vuosittain kymmenet tuhannet suomalaiset menettävät läheisensä ennenaikaisesti. Työnantajille, esihenkilöille ja muille työyhteisön hyvinvoinnista vastaaville suunnattu verkkokurssi antaa toimintamalleja ja työkaluja tilanteisiin, joissa työntekijän läheinen kuolee.

Valmennuksen tavoite

Kurssi toimii tukena esihenkilölle työntekijän läheisen kuoleman ja surun kohtaamisessa, mutta antaa myös valmiudet ennakoivaan suunnitteluun esimerkiksi HR:lle.

Esihenkilölle

  • Kurssi tarjoaa konkreettisen ohjeistuksen ja toimintamallin surevan ihmisen kohtaamiseen ja töihinpaluun tukemiseen työpaikalla ennakoivasti tai akuutissa tilanteessa.

HR:lle ja työyhteisön edustajalle

  • Kurssi antaa edellytykset rakentaa työpaikalla ennakoivasti kriisi- tai toimintasuunnitelman. 

  • Kurssi sisältää tulostettavat muistilistat, joita voidaan hyödyntää laajemmin organisaatiossa.

Yhteensä kurssin läpikäymiseen menee noin 1,5 tuntia. Tehtävät ja kysymykset on suunniteltu niin, että ne myös auttavat sinua viemään oppimaasi käytäntöön. Voit jakaa kurssin myös itse 4 osaan esimerkiksi työviikon aikana läpikäytäväksi. Halutessasi voit palata omassa työssä onnistumisen kannalta tärkeisiin kohtiin/aiheisiin. Kurssin sisältö on käytössäsi kolmen kuukauden ajan, mutta kurssilta lataamiasi dokumentteja pystyt hyödyntämään myös jatkossa.

Huom. Jos haluat jatkaa kurssin käyttöä yli 3 kuukautta, ole meihin yhteydessä sähköpostitse: info@fambition.fi.

Kurssin toteuttajat

Verkkokurssin on koonnut työntekijäkokemuksen asiantuntijayritys Fambition yhdessä surujärjestöjen yhteisen Surevan kohtaaminen -hankkeen kanssa. Ostamalla kurssin tuet myös surujärjestöjen arvokasta työtä. Jokaisesta ostetusta kurssista 30€ menee surujärjestöjen Surevan kohtaaminen -toimintaan.

Verkkokurssi perustuu asiantuntijatietoon sekä läheisen kuoleman kohdanneiden ihmisten kokemuksiin. Kurssi on täysin ainutlaatuinen ja ensimmäinen tähän tarkoitukseen tehty. 

Lisätietoa kurssista:
Laura Hannola / Fambition
044 040 4483
laura.hannola@fambition.fi 

Ilmoittautumisohjeet

Voit ilmoittautua kurssille koska tahansa. Maksettuasi kurssin saat ohjeet kurssille kirjautumiseen ja sähköpostiisi linkin kurssialustalle.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!