Compliancen perusteet -verkkokurssi

Julkaisija: Code of Conduct Company Oy
Tyyppi: eLearning
Compliancen perusteet -verkkokurssi
1 Kpl
Compliancen perusteet -verkkokurssi eLearning
99,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Compliancen tavoitteena on varmistaa, että yrityksessä noudatetaan lakeja ja yhdessä sovittuja eettisiä periaatteita. Tämä verkkokoulutus tarjoaa johdannon compliancen keskeisiin teemoihin. Kurssi sopii johdannoksi kenelle tahansa aiheesta kiinnostuneelle ja sen voi räätälöidä myös yrityskohtaisesti henkilöstön kouluttamiseen. Valmennus alkaa 1.3.2020  - ilmoittaudu mukaan jo nyt!

Verkkovalmennuksen tavoite

Tämän verkkovalmennuksen avulla opit miksi compliance on tärkeää ja mitä compliance tarkoittaa käytännön työarjen kiemuroissa. 

​Valmennus alkaa 1.3.2020 ja se julkaistaan kolmessa osassa viikon välein. Kaikki kurssimateriaali on käytettävissäsi vuoden 2020 loppuun saakka ja voit suorittaa osat haluamaasi tahtiin niiden julkaisun jälkeen. 

​Kurssin päätteeksi sinulla on:

  • ymmärrys miksi compliance ja eettisesti kestävä liiketoiminta on tärkeää ja miten ne liittyvät omaan työhösi

  • parempi käsitys keskeistä compliance-teemoista: lahjonta, intressiristiriidat, toiminta kolmansien osapuolten kanssa, tietosuoja ja väärinkäytöksien ilmoittaminen

  • uusia ideoita compliance-teemojen kouluttamiseen myös omassa organisaatiossa

  • Voit myös tilata kurssin tueksi henkilökohtaisen sparraussession (hinta alk. 350EUR+alv / 90min). Tästä voit tiedustellaa erikseen

Ilmottatumisohjeet:

Voit  ilmoittatua kurssille koska tahansa. Kaikki ennen 1.3.2020 ilmoittautuneet saavat pääsyn kurssialustalle erillisellä sähköpostilla 1.3.2020 klo 9.  

Valmentajasta

Valmennuksen toteutuksesta vastaa KTM Niina Ratsula, jolla on yli vuosikymmenen kokemus eettisten ohjeiden laatimisesta ja jalkauttamisesta. Niinan perustaman  Code of Conduct Companyn missiona on edistää oikein toimimisen kulttuuria pohjoismaisessa työelämässä. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Niina ehti toimia 12 vuotta kansainvälisissä kehittämis- ja johtotehtävissä Nokian ja Kemiran palveluksessa erikoistumisalueinaan eettiset ja compliance -ohjelmat, sisäinen valvonta, sisäinen tarkastus, väärinkäytösriskin hallinta ja yritysvastuu. Työn ohella Niina viimeistelee väitöskirjaa samasta aihepiiristä Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Valmennuksissaan Niina painottaa erityisesti eettisen yrityskulttuurin merkitystä ja johtajien sekä esimiesten roolia tällaisen kulttuurin luomisessa ja kehittämisessä. Niina on kokenut ja suosittu luennoitsija ja on myös kirjoittanut useita ammattijulkaisuja. Uusin teos "Oikein toimimisen kulttuuri - johtajan opas eettisen organisaation rakentamiseen" ilmestyi syksyllä 2019. Niina valittiin vuoden 2019 vastuulliseksi vaikuttajaksi (Bonfire Agency Oy)

Niina Ratsula antaa sinulle mielellään lisätietoa valmennuksesta (niina.ratsula@codeofconduct.fi). Halutessasi voit myös tilata kurssista räätälöidyn, yrityskohtaisen toteutuksen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!