ON AIKA OTTAA
#RALLIKAASU KÄYTTÖÖN!

Oppia.fi ja HENRY ry yhteistyössä jatkuvan oppimisen puolesta
ON AIKA OTTAA
#RALLIKAASU KÄYTTÖÖN!

Oppia.fi ja HENRY ry yhteistyössä jatkuvan oppimisen puolesta

Silloin, kun maailma väliaikaisesti mullistuu, on aika ottaa #rallikaasu käyttöön.

Monissa organisaatioissa poikkeustilanne pakottaa painamaan jarrua uuden edessä. Maailma ei kuitenkaan pysähdy ― on juuri oikea hetki kaasuttaa kohti tulevaisuutta!

Juuri nyt kannattaa satsata henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Uusiutumalla ja uutta oppimalla varmistamme, että organisaatiomme ovat huippuvireessä kriisin päättyessä ― valmiina laittamaan pyörät pyörimään ja siivittämään liiketoiminnan nopeasti kasvuun.

Oppia.fi ja HENRY ry tarjoavat yhteistyössä erinomaisen mahdollisuuden henkilöstön kehittämiseen ― saat käyttöösi Suomen laajimman ammattilaisten verkkokaupan kurssitarjonnan etuhintaan. Tutustu laajaan valikoimaan etäopetusta, webinaareja ja verkkokursseja!

HENRY RY:N JÄSENENÄ SAAT 10 %
OPPIA-ALENNUKSEN HENKILÖSTÖN
KOULUTUKSISTA

Saat edun käyttöösi syöttämällä ostoskorissa alennuskoodin:
RALLIKAASU

Tästä Oppiaan ›

Marita Salo

Kaasuta mukaan!

#rallikaasu oli HENRYssä viisi vuotta sitten se ajatusmalli, jolla talouden ja toiminnan turnaround tehtiin. Se kuvaa hurjaa tilannetta, kun molemmat jalat ovat polkimilla ja pitää painaa yhtä aikaa jarrua ja kaasua, eli leikataan ja kehitetään ― ja kumpaakin tosissaan. Silloin tuolle tekemiselle raflaavan nimen lanseerasi meidän ”grand old man” Seppo Mansukoski ja se on jäänyt elämään, sillä sen kautta elintärkeä uudistuminen saatiin täyteen vauhtiin ja talous tasapainoon.

Nyt elämme yhdessä kansakuntana sellaisia aikoja, että #rallikaasu on otettava käyttöön. Monella toimialalla ja organisaatiolla rajutkin jarrutukset ovat välttämättömiä, mutta samaan aikaan pitää uusiutua, rakentaa siltaa yli kriisin ja valmistautua tulevaisuuteen. Lähdemme ekalle pikataipaleelle Oppia.fi´n kanssa, joka on yksi strateginen kumppanimme. HENRYn strategisten kumppaneiden yhteisessä #lupaoppia -muutosliikkeessä toimme vahvasti esiin oppimisen ja osaamisen kehittämisen tärkeyttä, ja nyt kun tiukassa paikassa ovat muiden rinnalla myös HR ja esimiehet niin nostamme kierroksia ja siksi #rallikaasu.

Marita Salo
Toiminnanjohtaja, HENRY ry

Petri Väyrynen

Nyt on arvot puntarissa

Jokaisella työpaikalla mietitään mitä tehdään seuraavaksi ja mitä tämä #koronavirus tilanne meille merkitsee. Katse siirtyy helposti omaan napaan tai kiekkotermein omaan lapaan. Kiekko kun on siinä omassa lavassa ja nyt pelottaa, että kiekko hukkuu.

Alle kolme vuotta sitten juhlistimme maamme 100-vuotista taivalta. Oppia-verkosto lahjoitti Suomalaisille 100.000 euron arvosta valmennuspalveluita. Paikat lahjoitettiin hyvää perustelua vastaan. Kampanjalla haluttiin juhlistaa 100-vuotiasta Suomea ja sen tärkeintä menestystekijää: korkeatasoista osaamista. Silloin kerroin perusteluja lehdistötiedotteessa seuraavasti:

”Jatkuvasti muuttuvassa maailmassa elinikäisellä oppimisella varmistetaan osaaminen, jolle maamme tulevaisuus rakentuu myös tulevaisuudessa. Osaavat suomalaiset ovat tärkein voimavaramme, jolle hyvinvointi ja elinkeinoelämän menestys perustuvat. Suomessa on hyvä oppia ja yrittää. Haluamme Suomi100tonnia -kampanjan avulla kiittää satavuotiasta Suomea ja tämän syntymäpäivälahjan kautta ja tuoda uuden oppimisen mahdolliseksi henkilöille, joilla ei siihen juuri nyt ole mahdollisuutta. Mukana Suomi100tonnia –syntymäpäivälahjassa on lähes 30 eturivin koulutusyritystä Suomesta ja maailmalta. Meitä kaikkia yhdistää halu olla rakentamassa maata, jossa kaikki rakastavat oppimista.”

Osaamisen kehittäminen on nyt ajankohtaisempaa kuin koskaan ja lehdistötiedotteen sisältö on, jos mahdollista, vieläkin ajankohtaisempi. Varmistetaan osaamisen ylläpitäminen ja kehittäminen, jotta tämän rallin lopussa olemme kaasuttaneet voittoon ja olemme valmiita seuraavaan kauteen.

Petri Väyrynen
Wakaru Oy:n perustaja

OPPIASTA LÖYDÄT MYÖS
ILMAISET WEBINAARIT

Eri alojen huippuasiantuntijat avaavat tämän
hetken puhutuimpia työelämän aiheita

Tutustu webinaareihin ›

YLI 1500 KURSSIA, 1400 ASIAKASYRITYSTÄ JA 500 000 TYÖNTEKIJÄÄ OPPIMISEN PIIRISSÄ

Oppia.fi:stä löydät yli 200 kumppanin koulutustarjonnan saman katon alta. Oppia mahdollistaa osaamisen kehittämisen etänä ― valittavana on laaja kattaus etäopetusta, verkkokursseja, webinaareja ja digisisältöjä. Myös syksyn ammattitapahtumat ja luokkakurssit ovat normaalisti varattavissa.

YLI 200 KUMPPANIN KOULUTUSTARJONTA

Equpro
Gustavkaser
Luotain
PrimaOnline
Radtac
Suomen Puheopisto
TEMT
Vuolearning
Wakaru
Wistec

KERRO TYÖKAVERILLE

Annetaan tiedon kulkea! Alta voit ladata valmiin viestipohjan sähköpostiisi.
Lähetä viesti kollegalle tai pomolle — painetaan yhdessä #rallikaasua!

YHTEISTYÖSSÄ

Wakaru
HENRY ry