Webinaari: Tulouttaminen kirjanpidossa ja verotuksessa

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali:
Webinaari: Tulouttaminen kirjanpidossa ja verotuksessa, ei tenttiä
1.00 Kpl
Webinaari: Tulouttaminen kirjanpidossa ja verotuksessa (0.5 pv), 22.09.2020
1.00 Kpl
Webinaari: Tulouttaminen kirjanpidossa ja verotuksessa Materiaali, online
390 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 331,50€

Tuotekuvaus

Keskeisimpiä asioita kirjanpitoa laadittaessa, on ymmärtää, miten yhtiön liikevaihto muodostuu eli varmistua siitä, että yhtiön tarjoamien tuotteiden tai palveluiden sekä näiden yhdistelmien tuotot on tuloutettu oikein kirjanpidossa. Tuloutuksen oikeellisuudella on merkittävä vaikutus yhtiön tilikauden tulokseen, joten sen oikeellisuus on oikein laaditun tilinpäätöksen kivijalka. Tästä näkökulmasta ei liene ihme, että merkittävimmät kansainväliset kirjanpitoskandaalit ovat miltei aina liittyneet virheelliseen tulouttamiseen. Koulutuksessa pyritään luomaan selkeä kuva siitä mitä asioita tulisi huomioida liikevaihtoa kirjattaessa ja mitä muita eriä ja kirjauksia tulouttamiseen saattaa liittyä. Lisäksi käsitellään eri ratkaisujen verotuksellisia vaikutuksia.

Tilaisuus lähetetään suorana, Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi.

Kaikki striimiin ilmoittautuneet saavat tallenteen käyttöoikeuden 30 päiväksi, eli tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi.

Saat viimeistään edellisenä päivänä ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Koulutuksen jälkeen saat koulutusaineiston sähköisenä ilmoittamaasi sähköpostiin.
Muista varmistaa, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.


Ohjelma

Ohjelma klo 09.00–12.00 +/ - 15 min.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Kirjanpidon kirjausperiaatteet
  • Luovutuksen mukainen tuloutus
  • Osatuloutus
  • Saadut ennakot
  • Pakollinen varaus
  • Vaihto-omaisuus
  • Tulouttamiseen liittyvät liitetiedot
  • Kirjanpidon ja verotuksen erot
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!