Webinaari: Rahavirtaohjaus - johdon monitoimityökalu

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Webinaari: Rahavirtaohjaus - johdon monitoimityökalu, ei tenttiä
1.00 Kpl
Webinaari: Rahavirtaohjaus - johdon monitoimityökalu (0.5 pv), 08.06.2022
390 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 331,50€

Tuotekuvaus

Vuorovaikutteinen koulutustilaisuus on tarkoitettu toimitusjohtajille ja hallitusten sekä johtoryhmien jäsenille. Tilaisuus tarjoaa ideoita ja tapoja tehostaa johtamista ja seurantaa, sekä parantaa reagointikykyä toimintaympäristön muutoksiin.

Rahavirtojen avulla ohjaat koko toimintaa – myös kaikkia talouden mittareita ja rakennat raamit ihmisten itseohjautuvuudelle. Rahavirtoja seuraamalla pääset todennäköisimmin etukäteen asetettuihin tavoitteisiin.Ohjelma

Ohjelma klo 9:00-12:00 +/- 15 min.

Koulutuksen aiheet:

  • Rahavirtaohjaamisen historia, nykytila ja tulevaisuus
  • Visioiden ja strategioiden mallintaminen rahavirtojen avulla
  • Tavoitteiden toteutumisen ohjaus ja seuranta – rahavirroista
  • Rahavirtapohjaiset kannustinjärjestelmät koko henkilöstölle: toiminnallisten tavoitteiden ja rahavirtamääräisten tavoitteiden synkronointi
  • Rahavirtaohjaus kannattavan liiketoiminnan kehittämisen katalyyttina

Tilaisuuden jälkeen tehostat johtamista ja seurantaa sekä varmistat investoinnit ja rahoituksen riittävyyden kaikissa olosuhteissa!

Peruutusehdot

Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!