Webinaari: Paremmaksi neuvottelijaksi!

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Webinaari: Paremmaksi neuvottelijaksi!, ei tenttiä
1.00 Kpl
Webinaari: Paremmaksi neuvottelijaksi! (0.5 pv), 27.10.2021
1.00 Kpl
Webinaari: Paremmaksi neuvottelijaksi! Materiaali, online
390 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Miten neuvotteluihin kannattaa valmistautua? Miten välttää ”hankalan tyypin” maine, mutta olla silti riittävän tiukka neuvottelija? Miten puhua rahasta?

Koulutuksessa käydään läpi hyviä neuvottelutyylejä ja annetaan perusvalmiudet ymmärtää sekä itselle, että neuvottelukumppanille tyypillistä käyttäytymistä. Koulutuksen osallistujat tutustuvat neuvottelijan työkalupakkiin, jonka avulla neuvotteluihin voi valmistautua rakentavasti, ja jonka sisältämien työkalujen avulla sopimuksen ehdoista voi keskustella strategisen luovasti, ottaen huomioon sekä omat että neuvottelukumppanin tarpeet. Koulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet hyvään yhteistyöhön myös varsinaisen neuvottelutilanteen ulkopuolella. 

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.Ohjelma

Ohjelma klo 9:00-13:00 +/- 15 min.

Hyvä neuvottelutyyli

  • Asemasotaa vai keskustelevaa neuvottelemista?

Käyttäytymistyylit

  • Oman ja neuvottelukumppanin käyttäytymisen ymmärtäminen (DISC-analyysi)
  • Käyttäytyminen paineen alla, stressaantuneena

Neuvottelijan työkalupakki

  • Rakentava valmistautuminen
  • Hyvä vuorovaikutus neuvottelutilanteessa
  • Hankalat neuvottelutilanteet
  • Neuvottelujen jälkihoito
Peruutusehdot

Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!