Webinaari: Osakeyhtiön pääoma ja verotus

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Webinaari: Osakeyhtiön pääoma ja verotus, ei tenttiä
1.00 Kpl
Webinaari: Osakeyhtiön pääoma ja verotus (0.5 pv), 20.01.2022
390 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 331,50€

Tuotekuvaus

Koulutuksessa käydään läpi mitä asioita on huomioitava kirjanpidon, osakeyhtiölain ja verotuksen näkökulmasta, kun pohditaan asioita ja tehdään päätöksiä, jotka vaikuttavat yhtiön omaan pääomaan. Tällaisia kysymyksiä tulee esiin jatkuvasti yhtiön normaalissa toiminnassa, kun pohditaan esimerkiksi osingonjakoa ja sen määrää tai vastaavasti pohditaan yhtiön pääomittamista. Lisäksi yhtiön heikko taloudellinen tilanne aiheuttaa velvoitteita yhtiön oman pääoman seurantaan.

Koulutus on käytännönläheinen sisätäen runsaasti esimerkkejä.

 

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.Ohjelma

Ohjelma klo 9:00-12:00 +/- 15 min.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

  • Osakepääoman korottaminen
  • Osakepääomasijoitus
  • Svop ja muut rahastot
  • Pääomalaina
  • Kirjanpidon oma pääoma vs. verotuksen nettovarallisuus
  • Osingonjako
  • Oman pääoman menettäminen
Peruutusehdot

Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!