Webinaari: Lean esimies

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Webinaari: Lean esimies, ei tenttiä
1.00 Kpl
Webinaari: Lean esimies (1 pv), 17.03.2021
590 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 501,50€

Tuotekuvaus

Lean on menestyvimpien organisaatioiden toiminta- ja johtamisfilosofia. Lean ohjaa tekemistä asiakkaan kokeman arvon ymmärryksestä tehokkaaseen ja hukattomaan työskentelyyn sekä koko henkilöstön osaamisen hyödynämiseen. Leanissa toimintaa kehitetään systemaattisesti kohti pitkän tähtäimen tavoitetta.

Lean-yrityksessä esimiehen rooli ei ole töiden jakamista ja valvomista. Hän on avainasemassa prosessien toiminnan varmistamisessa ja kehittämisessä. Koulutus antaa osallistujille ymmärryksen Leanin mukaisesti toimivan esimiehen tehtävistä ja roolista. Koulutuksen jälkeen osallistuja tietää, kuinka nykyaikainen Lean-esimies toimii. Hän tuntee Leanin perusteet ja tärkeimmät Lean-työkalut ja osaa soveltaa niitä prosessien hallintaan ja toiminnan kehittämiseen.

Toimivat prosessit ovat ennustettavia, virtaavia ja kustannustehokkaita. Asiakkaat saavat tuotteensa/palvelunsa laadukkaina ja haluamanaan ajankohtana. Kun prosessit toimivat suunnitellusti ja toimintaa kehitetään määrätietoisesti, ovat sekä asiakkaat, oma henkilöstö että omistajat tyytyväisiä. Tässä koulutuksessa sinun ei tarvitse osata japania ja bisnesjargonia. Valmennuksessa puhutaan suomea ja havainnollistamme asioista esimerkein ja käytännönläheisin harjoituksin.

 • Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan.
 • Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai puhelimitse 09 696 2950.


Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
17.03.202109:0016:00

Ohjelma klo 9:00-13:00 +/- 15 min.

Päivän sisältö:

 • LEAN taustaa
 • Esimiehen rooli LEAN-yrityksessä
 • Arvo ja 8 hukkaa
 • Työn virtaus
 • Työn vakiointi
 • Päivittäisjohtaminen
 • Jatkuva parantaminen
 • Systemaattinen ongelmanratkaisu
 • Yhteenveto
Peruutusehdot

Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!