Webinaari: Kohoavien kustannusten ja saatavuusongelmien vaikutus kassavirtoihin

Duration: 0.5 days , Course language: finnish, Material language: finnish, Material: pdf
Webinaari: Kohoavien kustannusten ja saatavuusongelmien vaikutus kassavirtoihin, ei tenttiä
1.00 Pcs
Webinaari: Kohoavien kustannusten ja saatavuusongelmien vaikutus kassavirtoihin (0.5 days), 29.09.2021
390 €
+ vat.. 24%.

Description

Monilla aloilla kustannukset ja raaka-aineiden hinnat ovat nousussa sekä saatavuus vain heikkenee. Miten selvitä käsillä olevista haasteista?

Vallitseva tilanne haastaa JOT - toimintatavan ja pakottaa yrityksiä muuttumaan. Kestääkö yrityksen kassa, jos tavaraa hankitaan enemmän varastoon tai toimituksia aikaistetaan? Miten näitä huomioidaan rahavirtojen näkökulmasta ja miten pystytään jo etukäteen valmistautumaan ja välttämään ikäviä yllätyksiä? Nämä ja paljon muuta selviää tässä koulutuksessa.

Samaan aikaan monilla aloilla alkaa muodostumaan myös haasteita työntekijöiden saatavuudessa. Mitä tuotoille tapahtuu, jos ammattitaitoista väkeä ei ole saatavilla tai henkilöstön kustannukset karkaavat? Näiden mallintaminen rahavirtojen avulla auttaa yritystä reagoimaan kaikkein nopeimmin käsillä olevaan tilanteeseen. Koulutuksessa tutustutaan myös kannustinjärjestelmään, jolla pystytään varmistamaan työntekijöiden pysyvyys ja kasvattamaan yrityksen vetovoimaa. Lisäksi koulutuksessa pureudutaan siihen, miten vallitseva tilanne uhkaa myös investointeja sekä miten selviytyä, jos jo aloitettujen investointien loppusumma uhkaa kasvaa ja aikataulut myöhästyä tuntuvasti suunnitellusta.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti hallituksen jäsenille, toimitusjohtajille, talousjohtajille ja muille talousammattilaisille.

Miksi osallistua koulutukseen?
1. Näet eturivin paikalta, miten saat hintojen nousun vaikutukset haltuusi vuoden 2022 budjettiin ja miten siirtyminen JOT-toimintatavasta varmuusvarastointimenettelyyn vaikuttaa maksuvalmiuteesi ja tunnuslukuihin
2. Opit, miten säilyttää ja jopa parantaa yrityksesi reagointikykyä, kun tulevan ennakointi ja ennustettavuus muuttuvat entistä haasteellisemmiksi
3. Koet case-esimerkkien kautta, miten hintojen nousun vaikutukset prosesseihin ja saatavuushaasteisiin kytketään kassavirtoihin ja muuhun talouteesi
4. Saat vinkkejä siihen, mikä neuvoksi, jos pätevää henkilöstöä ei ole saatavilla riittävästi



Schedule

Ohjelma klo 9:00-12:00 +/- 15 min.

Nousevien kustannusten ja raaka-aineiden saatavuuden vaikutukset rahavirtoihin

  • Kestääkö yrityksen kassa, jos ostoja joudutaan aikaistamaan tai hankkimaan tavaraa enemmän varastoon?
  • Mitä kannattavuudelle ja maksuvalmiudelle tapahtuu, kun luovutaan JOT – toimintavasta ja selviääkö yritys toimintatavan muutoksesta?

Miten selviytyä, kun jo tehdyt investoinnit ovat vaarassa?

  • Miten selviytyä, jos jo aloitettujen investointien loppusumma uhkaa kasvaa ja aikataulut myöhästyä tuntuvasti suunnitellusta?
  • Vastuiden ja sitoumusten vaikutus rahavirtoihin vallitsevassa tilanteessa
  • Hinnoittelun haasteisiin apuja rahavirtojen suunnittelulla

Henkilöstöresurssien saatavuushaasteiden heijastus liiketoimintaan

  • Jos ammattitaitosta väkeä ei saada töihin, miten strategisia kysymyksiä on tärkeä pohtia?
  • Kannustinjärjestelmä, jolla varmistat ammattilaisten pysyvyyden ja saatavuuden
Cancellation terms

Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!