Webinaari: Kassaturva, joka toimii kaikissa olosuhteissa

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali:
Webinaari: Kassaturva, joka toimii kaikissa olosuhteissa, ei tenttiä
1.00 Kpl
Webinaari: Kassaturva, joka toimii kaikissa olosuhteissa (1 pv), 08.09.2020
1.00 Kpl
Webinaari: Kassaturva, joka toimii kaikissa olosuhteissa Materiaali, online
590 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 501,50€

Tuotekuvaus

Vastuullisen johtajuuden, ajantasaisen seurannan ja nopeasti reagoivan toiminnan ohjauksen talousnäkökulmaisen valmennuspäivän sisältö pohjautuu tutkimushavaintoihin, joiden mukaan yli 95 % kassaennusteiden sekä niiden pohjana olevien liiketoiminnan mittareiden ja mittareihin vaikuttavien tekijöiden komponenteista tiedetään jo nyt - myös kriisitilanteissa ja muissa suurissakin muutoksissa. 

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, kassaa voi. Kassan tarkan ennustamisen taito lisää johdon reaktiokykyä.

Yllättäen eteen tulleissa tilanteissa kassaa pidetään tutkimusten mukaan tarpeettoman kauan kondiksessa kannattavuuden ja/tai vakavaraisuuden kustannuksella. 

Mistä taloudellisista tunnusluvuista riskiä  lisäävä tai sitä vähentävä trendi voidaan nähdä ja miten riskialtis kehitys voidaan ajoissa pysäyttää ja toimintaa kääntää kohti turvallisempia vesiä?

Koulutuksessa käytettävät Excel-työkalut saat omaan käyttöösi ja ne sisältyvät koulutuksen hintaan - samoin kuin koulutuksen jälkeinen tuki.

Tilaisuus lähetetään suorana, voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi.

Kaikki striimiin ilmoittautuneet saavat tallenteen käyttöoikeuden 30 päiväksi, eli tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi.

Saat viimeistään edellisenä päivänä ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Koulutuksen jälkeen saat koulutusaineiston sähköisenä ilmoittamaasi sähköpostiin.

Muista varmistaa, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden käyttöä.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
08.09.202009:0016:00

Ohjelma klo 9.00–16.00 + / - 15 min.

Johtaminen muuttuu – entä johtamisen työvälineet?

  • Operatiivisen toiminnan mittarit ja prosessien tunnusluvut kassavirtojen kautta katseltuina
  • Kassavirtatulos johtamisen, seurannan ja toiminnan ohjauksen tukena
  • Konsernien, tulosyksiköiden ja kustannuspaikkojen sekä tiimien johtamisen, seurannan ja ohjauksen tehostaminen kassavirtatulostavoitteiden ja automaattiennusteiden avulla

Miten kassavirtatulos lasketaan ja miten se valjastetaan johtamisen tueksi?  

  • Mitä tarkoittaa ”talouskunto”, miten se lasketaan ja miten sen avulla syntyvät talousennusteet?
  • Markkinointi-/myyntinäkökulma: tuote- (tai palvelu-) ja asiakasryhmäkohtainen kannattavuus kassavirtojen kautta tarkasteltuina

Näin toimii kassavirtatulospohjainen johtamis-, seuranta- ja toiminnan ohjausjärjestelmä  

  • Tuotannon (toiminnan), henkilöstö- ja muiden resurssien näkökulmat?
  • Investointien ja toimintavaihtoehtojen simulointi päätösten teon, johtamisen, seurannan ja toiminnan ohjauksen tueksi – kassavirtojen kautta nähtyinä
  • Visioiden ja strategioiden talousmallintaminen sekä oman talousyksikön rahoituksen mitoittaminen niin, että kassa kestää myös eteen tulevia takaiskuja  myynnissä, kustannuksissa ja prosesseissa
  • Kannustinjärjestelmät ja muut tavoitteisiin pääsemisen varmistavat välineet
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!