Webinaari: Kannustinjärjestelmä, joka toimii kaikissa olosuhteissa

Längd: 0 dagar , Kursspråk: finska, Kursmaterialspråk: finska, Kursmaterial : pdf
Webinaari: Kannustinjärjestelmä, joka toimii kaikissa olosuhteissa, ei tenttiä
1.00 st
Webinaari: Kannustinjärjestelmä, joka toimii kaikissa olosuhteissa (0 dagar), 10.11.2021
390 €
+ moms. 24%.
Oppiasopimus price: 331,50€

Kursbeskrivning

Toimitusjohtaja, esimies ja henkilöstövastaava sekä heitä tukeva talousammattilainen: oletko ihmetellyt, mikseivät moderneimmatkaan johtamis- ja palkitsemismenetelmät aina johda tuloksiin siitäkään huolimatta, että niitä on toteuttamassa pätevä henkilökunta? Syynä voi olla kannustimien puute - siis palkitsemisjärjestelmä, josta puuttuvat kannustinvaikutukset!

Jokaisella yrityksellä on visio - joko tietoinen tai tiedostamaton. Useimmilla on strategia, jonka avulla pyritään kohti tavoitteita. Vain aniharvalla työyhteisöllä on toimivat kannustimet päästä etukäteen asetettuihin tulostavoitteisiin!

Vastuullisen johtajuuden, ajantasaisen seurannan ja nopeasti reagoivan toiminnan tärkein tuki - tässä koulutuksessa esiteltävä kannustinjärjestelmä - toimii myös kriisitilanteissa ja suurissakin muutoksissa. sekä etätyömuodoissa.


Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.Program

Ohjelma klo 9:00-12:00 +/- 15 min.

Koulutuksen aiheet:

  • Johtaminen muuttuu - entä kannustinjärjestelmät? 
  • Perinteisten johtamis- ja palkitsemiskäytäntöjen harhat organisaatiorakenteiden muuttuessa
  • Mitä yhteisiä piirteitä on valtaosalla epäonnistuneista kannustinjärjestelmistä?
  • Miten kannustinjärjestelmä toteutetaan niin, että voidaan palkita jo syistä eikä vasta seurauksista?
  • Kuinka muutostarpeita kuten sopeutuksia tai kasvua edesauttavat ominaisuudet rakennetaan osaksi kannustinjärjestelmiä?
  • Miten tukitoimintojen (esim. taloushallinto, IT, kunnossapito, kiinteistöhuolto jne.) henkilöstöille voidaan rakentaa toimiva kannustinjärjestelmä?
  • Miten kannustimet saadaan tukemaan konsernien, tulosyksiköiden ja kustannuspaikkojen sekä tiimien johtamisen, seurannan ja ohjauksen tehostamista
Avbokningsvillkor

Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti. 

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!