Webinaari: Incoterms ® 2020 -toimituslausekkeet

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Webinaari: Incoterms ® 2020 -toimituslausekkeet, ei tenttiä
1.00 Kpl
Webinaari: Incoterms ® 2020 -toimituslausekkeet (0.5 pv), 08.12.2020
390 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 331,50€

Tuotekuvaus

Uudet Incoterms®2020 -toimituslausekkeet sisältävät 1.1.2020 alkaen muutoksia, jotka vaikuttavat tavaran tuojiin ja viejiin kansainvälisessä kaupassa.

Koulutuksessa käsitellään Incoterms ® 2020 –uusi lauseke sekä nykyisten toimituslausekkeiden muutokset että poistamiset. Lisäksi tarkastellaan erityisesti lausekkeiden valintaan liittyviä kysymyksiä ja niiden suhdetta muihin sopimusehtoihin ja sopimuksiin. Erityisesti käydään lausekkeiden suhdetta kuljetus- ja vakuutussopimuksiin sekä riskinsiirtymiskohtia että kustannuksia myyjän ja ostajan näkökulmista.
 
 • Tilaisuus lähetetään suorana, voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi.
 • Kaikki striimiin ilmoittautuneet saavat tallenteen käyttöoikeuden 30 päiväksi, eli tilaisuuteen kannattaa ilmoittautua, vaikka ajankohta ei sopisikaan kalenteriisi.
 • Saat viimeistään edellisenä päivänä ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Koulutuksen jälkeen saat koulutusaineiston sähköisenä ilmoittamaasi sähköpostiin.
 • Muista varmistaa, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.
 • Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09 696 2950.


Ohjelma

Ohjelma klo 09:00-12:00

Incoterms ® 2020 toimituslausekkeet

 • Muutokset aikaisempiin 2010 -ehtoihin
 • Toimituslausekkeet pähkinänkuoressa
 • Lyhyt johdatus sopimusoikeuteen
 • Toimituslauseke sopimuksen osana
 • Mitä toimituslauseke kattaa ja mitä ei?
 • Toimituslausekkeen valinta ja mitä niitä käytettäessä tulee ottaa huomioon?
Peruutusehdot

Estyneen tilalle voidaan vaihtaa toinen osallistuja kuluitta. Peruutuksesta ja 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä muutoksista veloitetaan toimistokuluina 15 % koulutuksen hinnasta. Myöhemmin kuin 14 päivää ennen koulutusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamatta jätetystä ja käyttämättömästä koulutuspaikasta veloitetaan osallistumismaksu kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti.

Varaamme oikeuden muutoksiin, ja siirtää jo sovittuja lähikoulutuksia myöhempään ajankohtaan, tai muuttaa etäkoulutuksiksi. Koulutus saattaa siirtyä tai peruuntua mm. viranomaismääräysten vuoksi, tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Muutosten osalta tiedotamme osallistujia erikseen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!