Webinaari: Incoterms ® 2020 -toimituslausekkeet

Kesto: 0.5 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Incoterms®2020 -toimituslausekkeet tulivat voimaan 1.1.2020 ja sisältävät muutoksia, jotka vaikuttavat tavaran tuontiin ja vientiin kansainvälisessä ja kotimaan kaupassa.
Koulutuksessa käydään läpi kaikki Incoterms 2020 -toimituslausekkeet ja niiden muutokset.

Painopisteinä ovat myyjän ja ostajan välillä a) riskin siirtymiskohta ja b) kustannusten jako sekä toimituslausekkeiden suhde c) kuljetus- ja d) vakuutussopimuksiin.

Koulutuksen johtavana ajatuksena on kannustaa osallistujia pohtimaan, arvioimaan ja valitsemaan yrityksensä vienti-ja/tai tuontitavaroille parhaimmat toimituslausekkeet.  Sujuva toimitus on osa onnistunutta kauppaa!

 
Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan sähköpostilla ilmoittautuminen@yritysakatemia.fi tai soittamalla 09-696 2950.


Ohjelma klo 09:00-12:00 + / - 15 min.

Incoterms ® 2020 toimituslausekkeet

  • Mitä tavaran toimituslauseke kattaa ja mitä ei?
  • Toimituslauseke osana sopimusta
  • Toimituslausekkeen valintatekijöitä
  • Kaikkien toimituslausekkeiden läpikäynti kaikissa kuljetusmuodoissa ja muutokset
  • Millä hetkellä riski/vaaranvastuu siirtyy myyjältä ostajalle?
  • Kummalla kustannusvastuu ja miten se jakautuu?
  • Kumpi tekee kuljetus- ja vakuutussopimuksen?
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!