Sanojen supervoima -asiakaspalveluvalmennus poikkeustilanteisiin

Längd: 0.1 dagar
Denna kurs är inte schemalagd just nu. Kontakta oss gärna för att diskutera företagsintern utbildning.

Kursbeskrivning

Wave-jäsenenä valmennus hintaan 95 € + alv. Wave-jäsenyydet voit tarkistaa täältä. Hinta päivittyy jäsenille ostoskorissa, kun olet kirjautunut sisälle työsähköpostillasi. 

Asiakaspalvelijana vaikutat sanoillasi, luoden ympärillesi energiaa, joka saa ihmiset ensin tuntemaan ja sitten toimimaan.

Poikkeus- ja kriisitilanteissa asiakaspalvelulla on enemmän merkitystä kuin koskaan. Tunnin tehovalmennus tarjoaa käytännön neuvot, joiden avulla otat tilanteen haltuun ja varmistat asiakastyytyväisyytesi.

Käymme läpi, kuinka:

  • Vastaanotat viestin rakentavasti
  • Luot samaistumisen tunteen ja rauhoitat asiakkaan
  • Lisäät yhteydenoton merkityksellisyyttä
  • Teet selväksi, kuinka asia etenee

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Valmentaja

Martti Vaalahti on on auttanut löytämään oikeat sanat niin kasvavissa ja kansainvälistyvissä yrityksissä kuin pörssiyhtiöissä, aina ihmiseltä ihmiselle ja täydestä sydämestä. Hänen esikoiskirjansa on Sanojen supervoima (WSOY, 2020).

Sanojen supervoima-kirjasta sanottua

”Sanojen supervoima on hienolla tavalla erilainen kirja. Se ei ole helppo kirja, vaan se haastaa lukijansa todella miettimään kirjan sanomaa ja sitä kautta lukijan omaa ajatus- ja tunnemaailmaa. Lisäksi Vaalahti on sanankäytön mestari."
-Jukka Jalonen, Päävalmentaja, Leijonat, Speakersforum-puhuja

Lue lisää:

https://sanojensupervoima.fi

https://vaalahti.fiAvbokningsvillkor
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!