Sanojen supervoima -asiakaspalveluvalmennus poikkeustilanteisiin

Kesto: 0.1 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Wave-jäsenenä valmennus hintaan 95 € + alv. Wave-jäsenyydet voit tarkistaa täältä. Hinta päivittyy jäsenille ostoskorissa, kun olet kirjautunut sisälle työsähköpostillasi. 

Asiakaspalvelijana vaikutat sanoillasi, luoden ympärillesi energiaa, joka saa ihmiset ensin tuntemaan ja sitten toimimaan.

Poikkeus- ja kriisitilanteissa asiakaspalvelulla on enemmän merkitystä kuin koskaan. Tunnin tehovalmennus tarjoaa käytännön neuvot, joiden avulla otat tilanteen haltuun ja varmistat asiakastyytyväisyytesi.

Käymme läpi, kuinka:

  • Vastaanotat viestin rakentavasti
  • Luot samaistumisen tunteen ja rauhoitat asiakkaan
  • Lisäät yhteydenoton merkityksellisyyttä
  • Teet selväksi, kuinka asia etenee

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Valmentaja

Martti Vaalahti on on auttanut löytämään oikeat sanat niin kasvavissa ja kansainvälistyvissä yrityksissä kuin pörssiyhtiöissä, aina ihmiseltä ihmiselle ja täydestä sydämestä. Hänen esikoiskirjansa on Sanojen supervoima (WSOY, 2020).

Sanojen supervoima-kirjasta sanottua

”Sanojen supervoima on hienolla tavalla erilainen kirja. Se ei ole helppo kirja, vaan se haastaa lukijansa todella miettimään kirjan sanomaa ja sitä kautta lukijan omaa ajatus- ja tunnemaailmaa. Lisäksi Vaalahti on sanankäytön mestari."
-Jukka Jalonen, Päävalmentaja, Leijonat, Speakersforum-puhuja

Lue lisää:

https://sanojensupervoima.fi

https://vaalahti.fiPeruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!