Asiakasnäkökulmaa sanomaasi: Voisiko sen paremmin sanoa?

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Asiakasnäkökulmaa sanomaasi: Voisiko sen paremmin sanoa?, ei tenttiä
1.00 Kpl
Asiakasnäkökulmaa sanomaasi: Voisiko sen paremmin sanoa? (0.5 pv), 22.10.2020
1.00 Kpl
Asiakasnäkökulmaa sanomaasi: Voisiko sen paremmin sanoa? Materiaali, online
450 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Etu valmennuksesta Wave-jäsenille
Wave asiakaspalveluverkoston jäsenet saavat valmennuksen 390 € hintaan + alv./osallistuja (norm. 450 €). Hinta päivittyy ostoskorissa, kun olet kirjautunut yrityssähköpostilla Oppiaan. Tarkista voimassaolevat jäsenyydet tästä.

Asiakasnäkökulmaa sanomaasi: Voisiko sen paremmin sanoa?
Nyt on oikea aika löytää asiakasnäkökulmasi – tässä on sparraus sinulle, joka pohdit, voisiko sen paremmin sanoa. Kovassa kilpailutilanteessa valitsemillasi sanoilla on enemmän merkitystä kuin koskaan. Kun asiakkaasi valitsee kahden tasavertaiselta tuntuvan vaihtoehdon välillä, ostopäätöksen ratkaisee samaistumisen tunteen herättämä ostohalu.

Sparraus sopii yrityksille, joilta ei osteta hetken mielijohteesta, vaan kysymyksessä on asiakkaasi liiketoiminnalle tärkeä investointi – kyseeseen tulevat esimerkiksi palvelu-, teknologia- ja konealat. Tiedät tarjoavasi vain parasta ja haluat, että myös asiakkaasi ymmärtävät sen.

Käymme läpi, kuinka

  • löydät asiakasnäkökulman – herätät samaistumisen tunteen ja ostohalun
  • sanoitat kilpailuetusi – erotut eduksesi
  • kaupallistat tarinasi – vaikutat ja sitoutat tehokkaasti
  • viestit selkeästi – teet monimutkaisesta yksinkertaista, abstraktista konkreettista ja faktoista tunteisiin vetoavaa.

Sparraus sisältää kolmen tunnin etänä pidettävän yhteisen teoriaosuuden ja yrityskohtaisen tehtävän. Tilaisuuden jälkeen kotiläksysi on kirjoittaa yrityksesi ydinviesti tai palvelukuvaus uudelleen. Valmentaja kommentoi tekstisi 10 arkipäivän kuluessa. Sparrauksesta hyötyvät markkinointi, myynti, viestintä ja johto.

Valmentaja

Martti Vaalahti on auttanut löytämään oikeat sanat niin kasvavissa ja kansainvälistyvissä yrityksissä kuin pörssiyhtiöissä, aina ihmiseltä ihmiselle ja täydestä sydämestä. Hänen esikoiskirjansa on suosittu Sanojen supervoima (WSOY, 2020).
 

”Vaalahti on sanankäytön mestari."

– Jukka Jalonen, Päävalmentaja, Leijonat, Speakersforum-puhujaOhjelma

Valmennus järjestetään klo 9.00-12.00

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!