Toimintakyvyn ja tuloksen ylläpitäminen muutoksen keskellä

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Toimintakyvyn ja tuloksen ylläpitäminen muutoksen keskellä, ei tenttiä
1.00 Kpl
Toimintakyvyn ja tuloksen ylläpitäminen muutoksen keskellä (0.5 pv), 06.11.2020
290 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Syksy tuo tullessaan uudet haasteet, muutokset ja nostaa esiin keväältä jääneet kipupisteet. Olemme taas muutoksen keskellä, standardia tapaa toimia ei ole, tulevaisuus on edessämme, mutta kuva on sumuinen.

Sumussa on tärkeää osata navigoida. Löytää oikea reitti ja varmistaa tavoitteeseen pääsy. Jos emme ylläpidä toimintakykyämme tietoisesti sumu saattaa hidastaa, viedä harhapoluille ja jopa lamaannuttaa. Ihmiset kärsivät, asiakkuudet sakkaavat, tulos heikkenee.

Pysähdy aamupäiväksi toimintakyvyn ylläpitämisen ja tuloksen varmistamisen äärelle.

Etävalmennuksen teemat:

 

Mindset

 • Kasvun mindset mahdollistaa onnistumisen
 • Ratkaisukeskeisyys vie kohti tavoitetta
 • Itseohjautuvuuden tukemista vai kontrollointia
 • Avun vastaanottaminen on suurinta vahvuutta

Selkeys

 • Tavoitteet, roolitus ja toimintatavat luovat pohjan tuloksellisuudelle
 • Muutoksessa toimiminen ja selkeä viestintä eri tilanteissa
 • Yhteisen ymmärryksen varmistaminen

Toimintatavat

 • Haastavien tilanteiden käsittely valmentavalla otteella
 • Tunteista puhuminen vai puhumattomuus
 • Oman fokuksen ja energian johtaminen
 • Muiden toimintakyvyn tukeminen

Tervetuloa pysähtymään näiden teemojen äärelle maksuttomassa aamukahviwebinaarissa. Webinaari on osa Työelämän menestystekijät- webinaarisarjaa, jota pitävät Anniina Hukari (TAITO TRAINING) sekä Jaana Hautala (OIVALTAMAAN).
Webinaarin aikataulu:
8.45-9.00 Etävalmennukseen liittyminen
9.00-12.30 Aiheen käsittely ja yhteenveto


Kouluttajat
Anniina Hukari
on oivalluttava kehittämis- ja muutosasiantuntija sekä kouluttaja, joka uskoo vahvasti organisaatioissa, tiimeissä ja yksilöissä olevaan potentiaaliin. Hän auttaa kirkastamaan tavoitteet ja puskee yksilöitä ja tiimejä positiivisesti niitä kohti – rinnalla kulkien ja yhdessä tehden. Suurena intohimona on parhaiden toimintatapojen rakentaminen organisaatioihin ja niiden kautta sekä tuloksellisuuden että työhyvinvoinnin lisääminen. Anniina on erittäin kokenut esimiesten ja johdon kouluttaja, fasilitaattori ja business coach.
Anniinalla on yli 18 vuoden kokemus ihmisten valmentamisesta, kouluttamisesta ja ohjaamisesta. Koulutukseltaan hän on diplomi-insinööri, opettaja ja business coach master, joka on opiskellut myös mm NLP:tä sekä aivotutkimusta.
Business coachina Anniinan ydinosaamista ovat: oppiminen ja aivot muutoksessa ja kehittymisessä, uusien toimintatapojen ja mallien kehittäminen sekä vieminen käytäntöön, ihmisten erilaisuus, läsnäolo ja vuorovaikutus, vahvuusajattelu sekä esimiesten työote ja valmentaminen.

TAITO TRAINING

Jaana Hautala
on erittäin kokenut yritys- ja mentaalivalmen¬taja, NLP kouluttaja ja tietokirjailija. Jaanan intohimo on mentaalivalmennus – itsetuntemus, henkinen suorituskyky, mielentaidot sekä vuorovaikutus kiihtyvästi muuttuvassa ympäristössä. Hän tuo rohkeutta, innovatiivisuutta ja uudenlaista näkökulmaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Työotteeltaan Jaana on vahvasti läsnäoleva, innostava ja oivalluttava. Hän haastaa osallistujia pysähtymään oman ajattelunsa ja toimintansa äärelle sekä antaa tilaa osallistujien ajattelulle ja kokemusten jakamiselle. Tietosisällön lisäksi toiminnallisuus sekä omakohtainen tekeminen ja harjoittelu ovat Jaanan koulutusten keskiössä.
Coachina Jaanan ydinosaamista ovat: itsetuntemus, erilaisuuden ymmärtäminen, aito vuorovaikutus, mielentaidot, palautuminen, suorituskyvyn ylläpito, pysähtyminen sekä muutoksessa toimiminen.

OIVALTAMAAN OYPeruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!