Onnistu hybridijohtamisessa - Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen (etävalmennus)

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Onnistu hybridijohtamisessa - Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen (etävalmennus), ei tenttiä
1.00 Kpl
Etäjohtajuus (0.5 pv), 13.06.2022
350 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 315,00€

Tuotekuvaus

Liian monessa organisaatiossa etätyön lisääntyminen on lisännyt hierarkisuutta, palaveriputkia ja turhaa kiireen tuntua. Siirtyminen hybridimalliin tuo taas uudenlaisia haasteita työn tekemiseen.

Onnistuakseen etä- ja hybridijohtamisessa kommunikaatio, koordinaatio ja kulttuuri ovat keskipisteessä. Muutokset työmuodossa vaativat myös sen, että johtamistyyli päivitetään ja opitaan uudet tavat päivittäiseen tekemiseen. Valmennuksen painopiste on ihmisen johtamisessa ja miten voit käyttää eri tekniikoita ja työkaluja luomaan ilmapiirin, jossa tiimityöskentely toimii myös, kun tiimi on kokonaan tai osittain etänä. 

Kurssin rakenne:

  • Johtaminen, etäjohtaminen, hybridijohtaminen – mitkä ovat erot ja mikä on tärkeää etäjohtamisessa
  • Etätyöskentely – yleiset haasteet ja miten luot olosuhteet, jotka mahdollistavat etätyöskentelyn.
  • Miten tehostat kommunikaatioita ja koordinaatiota etätyöskentelymallissa
  • Miten suunnittelet ja toteutat etäpalaverin hyvin
  • Minkä tyyppiset työkalut auttavat tiimiä etätyöskentelyssä

Kenelle kurssi sopii:

Kurssi sopii kaikille jotka haluavat oppia etätyöskentelyn periaatteet ja ymmärtää, miten saat tiimin onnistumaan etä- ja hybridityöskentelyssä.  Sopii kaikille aloille ja myös julkishallintoon.

Kurssin tavoitteet:

  • Valmistaa sinut työskentelemään ja johtamaan organisaatiota, jossa etä- ja hybridityöskentely on osa arkea.
  • Saat keinoja ja työkaluja, joiden avulla voit luoda joustavan ja toimivan työympäristön 
  • Saat uusia johtamistaitoja, joita voit hyödyntää myös toimistolla

Valmentajista:

Kurssin toteuttaa joko Andreas Björk tai Raija Harle.

Andreas Björk, Agile Leadership Consultant

Andreas rakentaa vahvoja tiimejä ja arvoa tuottavia yrityksiä. Hän on liidannut useita menestyksekkäitä transformaatioita, tuotelanseerauksia ja kriittisiä hankkeita. Andreas valmentaa ketteryyttä organisaation kaikilla eri tasoilla ja on kokenut fasilitoija. Andreaksen erityistaito on saada hajautetut organisaatiot ja etäjohtaminen toimimaan toimialasta riippumatta. Hänellä on myös reseptit ketteryyden skaalaamiseen IT:n ulkopuolelle sekä työntekijöiden sitouttamiseen.

Raija Harle, agile coach ja kouluttaja

Raijan intohimona on viedä organisaatiot ketterän tekemisestä aidosti ketterään toimintaan. Hän valmentaa koko organisaation tiimistä johtoon ketterien menetelmien saloihin. SAFen parissa Raija on toiminut vuodesta 2014 lähtien. Hän on toiminut RTE:nä (release train engineer) tuotekehitysjunissa, coachannut tiimejä ja junia, ja kouluttanut SAFea, Scrumia ja Kanbania.

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. 
Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/

 Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
13.06.202209:0012:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!