Onnistu etäjohtamisessa - Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen (etävalmennus)

Kesto: 0.6 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Onnistu etäjohtamisessa - Avaimet onnistuneen etätyön ja hajautettujen organisaatioiden johtamiseen (etävalmennus), ei tenttiä
1.00 Kpl
Etäjohtajuus (0.6 pv), 29.04.2021
350 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 315,00€

Tuotekuvaus

Parin viimeisen vuoden aikana etätyöskentely on kasvanut nopeasti. Moni organisaatio on valmistautumassa tähän muutokseen tai on kohdannut haasteita työskentelytapaan mukautumisessa. Lisäksi kevään aikana moni siirtyi etätyöskentelyyn nopeasti ja yllättäen, mikä aiheutti sen, ettei organisaatioissa olla vielä ehditty miettiä miten tämä tehdään hyvin.

Onnistuakseen etäjohtamisessa kommunikaatio, koordinaatio ja kulttuuri ovat keskipisteessä. Muutokset työmuodossa vaativat myös sen, että johtamistyyli päivitetään ja opitaan uudet tavat päivittäisessä tekemisessä. Valmennuksen painopiste on ihmisen johtamisessa ja miten voit käyttää eri tekniikoita ja työkaluja luomaan ilmapiirin, jossa tiimityöskentely toimii myös, kun tiimi on kokonaan tai osittain etänä. 

Kurssin rakenne:

  • Johtaminen ja etäjohtaminen - mitkä ovat erot ja mikä on tärkeää etäjohtamisessa

  • Etätyöskentely - yleiset haasteet ja miten luot olosuhteet, jotka mahdollistavat etätyöskentelyn.

  • Miten suunnittelet ja toteutat etäpalaverin hyvin

  • Miten tehostat kommunikaatioita ja koordinaatiota etätyöskentelymallissa

  • Minkä tyyppiset työkalut auttavat tiimiä etätyöskentelyssä

Kenelle kurssi sopii:

Kurssi sopii kaikille jotka haluavat oppia etätyöskentelyn periaatteet ja ymmärtää, miten saat tiimin onnistumaan etätyöskentelyssä.  Sopii kaikille aloille ja myös julkishallintoon.

Kurssin tavoitteet:

  • Valmistaa sinut työskentelemään ja johtamaan organisaatiota, jossa etätyöskentely on osa arkea.

  • Saat keinoja ja työkaluja, joiden avulla voit  luoda etätyöskentely-ystävällisen ympäristön 

  • Saat uusia johtamistaitoja, joita voit hyödyntää myös  toimistolla

 

Valmentajasta:

Andreas Björk, Agile Leadership Consultant
Andreas rakentaa vahvoja tiimejä ja arvoa tuottavia yrityksiä. Hän on liidannut useita menestyksekkäitä transformaatioita, tuotelanseerauksia ja kriittisiä hankkeita. Andreas valmentaa ketteryyttä organisaation kaikilla eri tasoilla ja on kokenut fasilitoija. Andreaksen erityistaito on saada hajautetut organisaatiot ja etäjohtaminen toimimaan toimialasta riippumatta. Hänellä on myös reseptit ketteryyden skaalaamiseen IT:n ulkopuolelle sekä työntekijöiden sitouttamiseen.

 

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. 
Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/


Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!