Ketteryyden ABC - Näin hyödynnät ketteriä menetelmiä toimialasta riippumatta (etävalmennus)

Kesto: 0.6 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Ketteryyden ABC - Näin hyödynnät ketteriä menetelmiä toimialasta riippumatta (etävalmennus), ei tenttiä
1.00 Kpl
Ketteryyden ABC (0.6 pv), 02.06.2021
650 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 585,00€

Tuotekuvaus

Monessa organisaatiossa uskotaan vielä että ketterät menetelmät sopivat vain it-kehitykselle. Samoin monessa organisaatiossa lähdetään ottamaan käyttöön ketteriä menetelmiä ilman että ymmärretään taustalla olevat arvot ja periaatteet. Nyt on aika muuttaa väärinymmärrykset.

Ketterien menetelmien taustalla on tarve parantaa liiketoimintaa ja toimittaa toimiva tuote, palvelu tai projekti niin aikaisin kuin mahdollista, jatkuvasti parantaen toimintaa kehityksen aikana. Hyvin implementoituna ketterät menetelmät tuovat mukanaan paremman asiakastyytyväisyyden ja henkilöstötyytyväisyyden. Monessa it-organisaatiossa ketterät menetelmät ovat levinneet myös it-kehityksen ulkopuolelle. Organisaatiot ovat huomanneet, että ketteriä arvoja ja periaatteita voidaan soveltaa hyvin tuloksin organisaation eri toiminnoissa, ja että hyödyt kasvavat kun ketteriä menetelmiä käytetään koko arvoketjussa. Nämä hyödyt ja positiiviset tulokset voidaan myös saavuttaa ketterillä menetelmillä it-alan ulkopuolella, esimerkiksi HR:ssä, markkinoinnissa tai koko liiketoiminnan pyörittämisessä.

Tämä koulutus keskittyy ketterän toimintatavan arvoihin ja periaatteisiin. Kun ymmärrät taustalla olevat arvot ja periaatteet on myös helpompi ymmärtää miten voit soveltaa eri työkaluja omaan organisaatioosi ja sinun tilanteeseen. Valmennus koostuu teoriasta, ryhmätöistä ja peleistä, niin että saat mukaasi käytännön työkaluja päivittäiseen käyttöön. Käymme myös läpi esimerkkejä miten ketteriä menetelmiä on hyödynnetty it-kehityksen ulkopuolella.

Koulutuksen sisältö:

  • Ketteryyden arvot ja periaatteet

  • Jatkuva kehitys ja aikainen palaute - tarkoitus ja hyödyt

  • Fokusointi ja priorisointi.

  • Ketterä tiimin komponentit ja itseorganisoituva tiimi.

  • Mitä on ketterä johtaminen

  • Scrum ja Kanban menetelmät

  • Esimerkkejä miten ketterä tekeminen voi hyödyntää it:n ulkopuolella.

  • Miten lähden nykytilanteesta liikenteeseen?

 

Konsultointi (1 tunti):

  • Koulutuksen jälkeen sovimme tunnin henkilökohtaisen valmennuksen, jonka aikana keskustelemme sinun, tiimisi tai organisaation haasteista ja miten ketterä ajattelutapa voisi auttaa sinua.

Kenelle koulutus on hyödyllinen:

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa nykyistä tilannetta tiimissä tai organisaatiossa ja eivät ole vielä tutustuneet ketterään tekemiseen.  Sisältö antaa sinulle uusia ideoita ja vinkkejä miten voit hyödyntää ketterää ajattelua heti kurssin jälkeen, oletpa tiimin jäsen tai johtavassa roolissa.

 

Valmentajasta:

Andreas Björk, Agile Leadership Consultant
Andreas rakentaa vahvoja tiimejä ja arvoa tuottavia yrityksiä. Hän on liidannut useita menestyksekkäitä transformaatioita, tuotelanseerauksia ja kriittisiä hankkeita. Andreas valmentaa ketteryyttä organisaation kaikilla eri tasoilla ja on kokenut fasilitoija. Andreaksen erityistaito on saada hajautetut organisaatiot ja etäjohtaminen toimimaan toimialasta riippumatta. Hänellä on myös reseptit ketteryyden skaalaamiseen IT:n ulkopuolelle sekä työntekijöiden sitouttamiseen.

Taskmill on ketterään johtamiseen ja valmentamiseen erikoistunut konsulttitoimisto. 
Tutustu meihin täällä: https://www.taskmill.fi/


Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!